reklama
Świetna poduszka. Gdzie zamawiałaś, może warto zakupić bo pamiętam że w pierwszej ciązy to obkładałam się różnymi poduszkami i kocami.
Może zacznę użytkować teraz bo więcej czasu człowiek ma na L4 :-)
A jak Cie znaleźć na insta?
ok myślałam, że można się popodglądywać
Może zacznę użytkować teraz bo więcej czasu człowiek ma na L4 :-)
A jak Cie znaleźć na insta?
mama_NS
Fanka BB :)
Msm insta i juz cie szukam[emoji12]Posiada któraś z Was instagrama?
agnieszkaala
Ja jestem antylekowa. Im mniej leków tym lepiej zwłaszcza w ciąży. Wczoraj ledwo żyłam cały dzień przez ten ból głowy. Robiłam okłady, nagrzewalam głowę lampa i dużo l ezalam. Wieczorem jak tylko mogłam poszłam spać. Jak bol z ciśnienia to ratuje się kawą ale słaba bo nie lubię. Ja zaxywam tylko magnez, Wit D. Zastanawiałam się nad Wit Ale wolę w wersji naturalnej.
Ja biustonosz noszę cały dzień. Na noc zdejmuje. Ja mam mało jedrny przez długie karmienie piersią. Ale małe normalnie 75B W ciąży rośnie do D. Ja słyszałam o hartowaniu piersi ale nigdy nie robiłam tego. Grunt to odpowiednie przystawienie dziecka do piersi. Ja z pierwszym dzieckiem miałam problem karmić. Nie umiałem. Brodawki poranipne były. Bolały. Z drugim dzieckiem już nauczyłem się przystaeiac i problemu nie było. Grunt to żeby cały sutek był w buzi dziecka.
Ja sama kisze ogórki. Wogole dużo przetworów sama robię. Koncentar pomidorowy, soki, kompoty, sosy, sałatki, kapustę kiszona, dzem.
Istagramu nie posiadam.
Ja biustonosz noszę cały dzień. Na noc zdejmuje. Ja mam mało jedrny przez długie karmienie piersią. Ale małe normalnie 75B W ciąży rośnie do D. Ja słyszałam o hartowaniu piersi ale nigdy nie robiłam tego. Grunt to odpowiednie przystawienie dziecka do piersi. Ja z pierwszym dzieckiem miałam problem karmić. Nie umiałem. Brodawki poranipne były. Bolały. Z drugim dzieckiem już nauczyłem się przystaeiac i problemu nie było. Grunt to żeby cały sutek był w buzi dziecka.
Ja sama kisze ogórki. Wogole dużo przetworów sama robię. Koncentar pomidorowy, soki, kompoty, sosy, sałatki, kapustę kiszona, dzem.
Istagramu nie posiadam.
mama_NS
Dalam cie do obserwowania to powinna ci wyskoczyć infA jak na Was znajdę?
OkiDalam cie do obserwowania to powinna ci wyskoczyć inf
wszystkozajete
Moderatorka
Dalam cie do obserwowania to powinna ci wyskoczyć inf
Daj nick na priv
reklama
Dzoaśka
Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam [emoji26] na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać [emoji3] nie mam insta. To może jakąś grupę na fb? [emoji6]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom