reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

ok myślałam, że można się popodglądywać :p

moja podusia
właśnie z nią siedzę, wygodnie :D
5543ac4a.jpg

reklama
Świetna poduszka. Gdzie zamawiałaś, może warto zakupić bo pamiętam że w pierwszej ciązy to obkładałam się różnymi poduszkami i kocami.

ok myślałam, że można się popodglądywać :p

Może zacznę użytkować teraz bo więcej czasu człowiek ma na L4 :-)
A jak Cie znaleźć na insta?

Zamawiałam na SuperMami :-)

Dzoaska polecała ta w kształcie 7 :-) ja jestem wysoka i zależało mi na długiej ta ma 134 cm i idealnie w nogach leży :p

Można mnie znaleźć jako paulyna87 ;-)

Ja jestem antylekowa. Im mniej leków tym lepiej zwłaszcza w ciąży. Wczoraj ledwo żyłam cały dzień przez ten ból głowy. Robiłam okłady, nagrzewalam głowę lampa i dużo l ezalam. Wieczorem jak tylko mogłam poszłam spać. Jak bol z ciśnienia to ratuje się kawą ale słaba bo nie lubię. Ja zaxywam tylko magnez, Wit D. Zastanawiałam się nad Wit Ale wolę w wersji naturalnej.
Ja biustonosz noszę cały dzień. Na noc zdejmuje. Ja mam mało jedrny przez długie karmienie piersią. Ale małe normalnie 75B W ciąży rośnie do D. Ja słyszałam o hartowaniu piersi ale nigdy nie robiłam tego. Grunt to odpowiednie przystawienie dziecka do piersi. Ja z pierwszym dzieckiem miałam problem karmić. Nie umiałem. Brodawki poranipne były. Bolały. Z drugim dzieckiem już nauczyłem się przystaeiac i problemu nie było. Grunt to żeby cały sutek był w buzi dziecka.
Ja sama kisze ogórki. Wogole dużo przetworów sama robię. Koncentar pomidorowy, soki, kompoty, sosy, sałatki, kapustę kiszona, dzem.
Istagramu nie posiadam.

reklama
Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam [emoji26] na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać [emoji3] nie mam insta. To może jakąś grupę na fb? [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry