reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

ok myślałam, że można się popodglądywać :p

moja podusia
właśnie z nią siedzę, wygodnie :D
5543ac4a.jpg

reklama
Świetna poduszka. Gdzie zamawiałaś, może warto zakupić bo pamiętam że w pierwszej ciązy to obkładałam się różnymi poduszkami i kocami.

ok myślałam, że można się popodglądywać :p

Może zacznę użytkować teraz bo więcej czasu człowiek ma na L4 :-)
A jak Cie znaleźć na insta?

Zamawiałam na SuperMami :-)

Dzoaska polecała ta w kształcie 7 :-) ja jestem wysoka i zależało mi na długiej ta ma 134 cm i idealnie w nogach leży :p

Można mnie znaleźć jako paulyna87 ;-)

Ja jestem antylekowa. Im mniej leków tym lepiej zwłaszcza w ciąży. Wczoraj ledwo żyłam cały dzień przez ten ból głowy. Robiłam okłady, nagrzewalam głowę lampa i dużo l ezalam. Wieczorem jak tylko mogłam poszłam spać. Jak bol z ciśnienia to ratuje się kawą ale słaba bo nie lubię. Ja zaxywam tylko magnez, Wit D. Zastanawiałam się nad Wit Ale wolę w wersji naturalnej.
Ja biustonosz noszę cały dzień. Na noc zdejmuje. Ja mam mało jedrny przez długie karmienie piersią. Ale małe normalnie 75B W ciąży rośnie do D. Ja słyszałam o hartowaniu piersi ale nigdy nie robiłam tego. Grunt to odpowiednie przystawienie dziecka do piersi. Ja z pierwszym dzieckiem miałam problem karmić. Nie umiałem. Brodawki poranipne były. Bolały. Z drugim dzieckiem już nauczyłem się przystaeiac i problemu nie było. Grunt to żeby cały sutek był w buzi dziecka.
Ja sama kisze ogórki. Wogole dużo przetworów sama robię. Koncentar pomidorowy, soki, kompoty, sosy, sałatki, kapustę kiszona, dzem.
Istagramu nie posiadam.

reklama
Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam [emoji26] na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać [emoji3] nie mam insta. To może jakąś grupę na fb? [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry