reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny a usg połówkowe robi każdy ginekolog czy to tak, jak Prenatalne na lepszym sprzęcie? (Mój ginekolog prenatalnych nie robił i wysłał,gdzie indziej) Zastanawiam sie czy tutaj będzie tak samo.

A grupa na Facebooku jest ale ja nie wiem jak sie dodaje bo została tajna ta grupa . Moze inne dziewczyny wiedza ? Grupa jest na Facebooku i tutaj na babyboom druga zamknięta .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cieszę się że wszystko ok
a jaki powód plamienia?

nie mam insta ale jestem za grupą na fb

Ojej współczuje z olśnieniem. Dobrze, ze sytuacja opanowana. Wiadomo skąd to? :-(
Nie wiadomo, mam przeczekać a za tydzień na kontrolę. Może chłopak mnie uszkodził, wczoraj się trochę całowaliśmy [emoji6] lekarka powiedziała że nie z każdym krwawieniem na ip tylko z dużym i żywa krew. Ale przynajmniej upewniłam się że dzidziek ok i mam zdjęcie do kolekcji [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

No ja umiem dodac na fb ale tylko na kompie.tak to nir umiem.
40 osob jest ale latwo sie polapac bo jest dobrze pomyślane i sie nir gubimy[emoji3]

f2w3d5qpvuueud9j.png

Paulyna mój gin robił prenaralne U siebie a na polowkowe każe gdzie indziej iść.
Dzoaśka dobrze, że już lepiej.
Katherine jak mus to mus. Ja z Filipem długo brałem no spe i duphaston bo wcześniej poronilam. Ja biustonosze kupuję w triumfie i normslnie mam 75B A w ciąży D.

U mnie robią w tym samym gabinecie Ale mój gin nie robi odsyła do drugiego, pewnie chodzi o napędzane sobie klienta ;)
A staniki wszystkie kupuję w ezotiqu mam 65d teraz to już pewnie 70D. Ale spania w staniku sobie niewyobrazam chodzby nie wiem jak był wygodny.

reklama
U mnie robią w tym samym gabinecie Ale mój gin nie robi odsyła do drugiego, pewnie chodzi o napędzane sobie klienta ;)
A staniki wszystkie kupuję w ezotiqu mam 65d teraz to już pewnie 70D. Ale spania w staniku sobie niewyobrazam chodzby nie wiem jak był wygodny.
To nosimy ten sam rozmiar, też tam kupiłam ostatnio 3 zestawy i jestem mega zadowolona. Czasem warto wydać więcej i mieć komfort. A co do ogórków też robię na jutro ogórkowa [emoji16]

Do góry