reklama
A jak na Was znajdę?
Tez cie właśnie dodałam do obserwowanych
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A grupa na Facebooku jest ale ja nie wiem jak sie dodaje bo została tajna ta grupa . Moze inne dziewczyny wiedza ? Grupa jest na Facebooku i tutaj na babyboom druga zamknięta .
Dzoaśka
Fanka BB :)
cieszę się że wszystko ok
a jaki powód plamienia?
nie mam insta ale jestem za grupą na fb
Nie wiadomo, mam przeczekać a za tydzień na kontrolę. Może chłopak mnie uszkodził, wczoraj się trochę całowaliśmy [emoji6] lekarka powiedziała że nie z każdym krwawieniem na ip tylko z dużym i żywa krew. Ale przynajmniej upewniłam się że dzidziek ok i mam zdjęcie do kolekcji [emoji3][emoji3][emoji3]Ojej współczuje z olśnieniem. Dobrze, ze sytuacja opanowana. Wiadomo skąd to? :-(
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszkaala
Paulyna mój gin robił prenaralne U siebie a na polowkowe każe gdzie indziej iść.
Dzoaśka dobrze, że już lepiej.
Katherine jak mus to mus. Ja z Filipem długo brałem no spe i duphaston bo wcześniej poronilam. Ja biustonosze kupuję w triumfie i normslnie mam 75B A w ciąży D.
Dzoaśka dobrze, że już lepiej.
Katherine jak mus to mus. Ja z Filipem długo brałem no spe i duphaston bo wcześniej poronilam. Ja biustonosze kupuję w triumfie i normslnie mam 75B A w ciąży D.
czarrownica
U mnie robią w tym samym gabinecie Ale mój gin nie robi odsyła do drugiego, pewnie chodzi o napędzane sobie klienta
A staniki wszystkie kupuję w ezotiqu mam 65d teraz to już pewnie 70D. Ale spania w staniku sobie niewyobrazam chodzby nie wiem jak był wygodny.
A staniki wszystkie kupuję w ezotiqu mam 65d teraz to już pewnie 70D. Ale spania w staniku sobie niewyobrazam chodzby nie wiem jak był wygodny.
reklama
Misia.93
To nosimy ten sam rozmiar, też tam kupiłam ostatnio 3 zestawy i jestem mega zadowolona. Czasem warto wydać więcej i mieć komfort. A co do ogórków też robię na jutro ogórkowa [emoji16]U mnie robią w tym samym gabinecie Ale mój gin nie robi odsyła do drugiego, pewnie chodzi o napędzane sobie klienta