reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej :)
Byłam dziś z synkiem u alergologa. Miał od razu robione testy. Biedny prawie 12x ko nakluwala ale nie płakał. Mój bohater [emoji4]

Ogórki kiszone uwielbiam, niestety w tym roku nie zdazylam zakisic swoich :( zrobiłam kilkanaście słoików korniszonow, kanapkowych itp. I kapustę sama kisze, za kilka dni będzie gotowa [emoji4]
A ogórkowa chce zrobić jutro [emoji4]

Co do ruchów to wydaje mi się, że powoli zaczynam czuć jakieś bardzo delikatne pukanie. Tęsknilam za tym uczuciem [emoji4]

Spróbuję was znaleźć na instagramie [emoji6]

My też mamy z Majówkami grupę na fb. Z wieloma z nich wudzialysmy się w realu na kawie, ostatnio będąc nad morzem odwiedzałam właśnie koleżankę z bb, nasi mężowie tez się znają [emoji4] właśnie to jest fajne w mniejszej grupie [emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy na tej tajnej grupie Fb faktycznie te 40 osób sie udziela? :-)
Jak sie do niej dostać? Chociaż jeśli faktycznie mało dyskretnie tam jest, to ja pewnie zostanę tutaj :-)

Mi tu sie podoba wiec nigdzie nie przechodze ;)
Dzis dzidzius poruszyl sie w innym miejscu. Wczesniej byl niżej nad wzgorkiem lonowym teraz poczulam go bardziej jakby pod pepkiem po prawej zdziwilam sie ze jest wyzej :) z jakies 2cm wyzej niz wczesniej :)

Mi tu sie podoba wiec nigdzie nie przechodze ;)
Dzis dzidzius poruszyl sie w innym miejscu. Wczesniej byl niżej nad wzgorkiem lonowym teraz poczulam go bardziej jakby pod pepkiem po prawej zdziwilam sie ze jest wyzej :) z jakies 2cm wyzej niz wczesniej :)
Ja pierwsze ruchy poczułam w 17tc a dzisiaj 19tc i już jestem pewna ze to na pewno ruchy.

Myślę ze tu je st mniej dyskretnie dlatego nir podalam nazwy insta swojej.tu moze wejsc każdy i podglądać a jak zaczniemt rodzic i opisywac o tym to trochr lipa. Tam udziela sie mocna grupa caly czas ale jak ktos przestaje długi czas to robic to bd niestety wyrzucany bo zależy nam na prywatności a po wszystkim myślę ze zostanie tylko grupka dziewczyn bo sie wyktusza powoli dziewczyny po porodzir. Dla mnie fb jest poprostu przejrzysty bardziej bo sa"działy" i jak chce do czegos wrocic to nie musze wertowac jak tu w poszukiwaniu.
Ja dodaje do gr na fb jesli dziewczyny sie zgadzają ktore juz tam naleza. Z tad dodane jest w ostatnim czasie pare osob,które do mnie pisaly

f2w3d5qppo6jgwwd.png

A co do ruchów to ja wczoraj cos czulam.za wczesnie raczej to sie nie przywiazuje ale to bylo nisko w macicy 2 razy to tam nir moge chyba na jelita zrzucić

f2w3d5qppo6jgwwd.png

reklama
Ja zaczęłam przybierać kilogramy :-/
Dzisiaj więcej niz wczoraj... trochę przerażona jestem, długo stało, a teraz szybko idzie w górę ;-)

Rozumiem z ta grupa. Ja wychodzę z założenia, ze w sieci nie jest sie anonimowym, insta mam publiczne każdy może mnie znaleźć nie mam konta prywatnego ;-) długo prowadziłam bloga to sie z tym liczę :p

A jeżeli juz tam zamknięte grono macie na fejsie to właśnie to jest najgorsze, ze juz problem sie dostać... minus dla nowych osób ;-)

Do góry