reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej :)
Byłam dziś z synkiem u alergologa. Miał od razu robione testy. Biedny prawie 12x ko nakluwala ale nie płakał. Mój bohater [emoji4]

Ogórki kiszone uwielbiam, niestety w tym roku nie zdazylam zakisic swoich :( zrobiłam kilkanaście słoików korniszonow, kanapkowych itp. I kapustę sama kisze, za kilka dni będzie gotowa [emoji4]
A ogórkowa chce zrobić jutro [emoji4]

Co do ruchów to wydaje mi się, że powoli zaczynam czuć jakieś bardzo delikatne pukanie. Tęsknilam za tym uczuciem [emoji4]

Spróbuję was znaleźć na instagramie [emoji6]

My też mamy z Majówkami grupę na fb. Z wieloma z nich wudzialysmy się w realu na kawie, ostatnio będąc nad morzem odwiedzałam właśnie koleżankę z bb, nasi mężowie tez się znają [emoji4] właśnie to jest fajne w mniejszej grupie [emoji4]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A czy na tej tajnej grupie Fb faktycznie te 40 osób sie udziela? :-)
Jak sie do niej dostać? Chociaż jeśli faktycznie mało dyskretnie tam jest, to ja pewnie zostanę tutaj :-)

Mi tu sie podoba wiec nigdzie nie przechodze ;)
Dzis dzidzius poruszyl sie w innym miejscu. Wczesniej byl niżej nad wzgorkiem lonowym teraz poczulam go bardziej jakby pod pepkiem po prawej zdziwilam sie ze jest wyzej :) z jakies 2cm wyzej niz wczesniej :)

Mi tu sie podoba wiec nigdzie nie przechodze ;)
Dzis dzidzius poruszyl sie w innym miejscu. Wczesniej byl niżej nad wzgorkiem lonowym teraz poczulam go bardziej jakby pod pepkiem po prawej zdziwilam sie ze jest wyzej :) z jakies 2cm wyzej niz wczesniej :)
Ja pierwsze ruchy poczułam w 17tc a dzisiaj 19tc i już jestem pewna ze to na pewno ruchy.

Myślę ze tu je st mniej dyskretnie dlatego nir podalam nazwy insta swojej.tu moze wejsc każdy i podglądać a jak zaczniemt rodzic i opisywac o tym to trochr lipa. Tam udziela sie mocna grupa caly czas ale jak ktos przestaje długi czas to robic to bd niestety wyrzucany bo zależy nam na prywatności a po wszystkim myślę ze zostanie tylko grupka dziewczyn bo sie wyktusza powoli dziewczyny po porodzir. Dla mnie fb jest poprostu przejrzysty bardziej bo sa"działy" i jak chce do czegos wrocic to nie musze wertowac jak tu w poszukiwaniu.
Ja dodaje do gr na fb jesli dziewczyny sie zgadzają ktore juz tam naleza. Z tad dodane jest w ostatnim czasie pare osob,które do mnie pisaly

f2w3d5qppo6jgwwd.png

A co do ruchów to ja wczoraj cos czulam.za wczesnie raczej to sie nie przywiazuje ale to bylo nisko w macicy 2 razy to tam nir moge chyba na jelita zrzucić

f2w3d5qppo6jgwwd.png

reklama
Ja zaczęłam przybierać kilogramy :-/
Dzisiaj więcej niz wczoraj... trochę przerażona jestem, długo stało, a teraz szybko idzie w górę ;-)

Rozumiem z ta grupa. Ja wychodzę z założenia, ze w sieci nie jest sie anonimowym, insta mam publiczne każdy może mnie znaleźć nie mam konta prywatnego ;-) długo prowadziłam bloga to sie z tym liczę :p

A jeżeli juz tam zamknięte grono macie na fejsie to właśnie to jest najgorsze, ze juz problem sie dostać... minus dla nowych osób ;-)

Do góry