reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej ja też jestem marcową mamą 2017
[emoji3] na kiedy termin? Masz juz dziecko?

f2w3d5qpvuueud9j.png

reklama
U mnie to mama chce wnusie,a maz mowi do brzuszka jak do juniora hehe. Ja sama nie czuje nic chociaż łapie sie na tym zr mowie jak o chłopcu ale to pewnie przez to,ze maz nawija o tym

f2w3d5qpvuueud9j.png

Ja mam łożysko przodujące i lekarka mi kazała brać nospę i magnez dwa razy dziennie
o to możemy sobie rękę podać
ja znów biorę duphaston 3x1, magnez 3x1 a nospę doraźnie
niestety skurcze u mnie częste
ale ciągle mam nadzieję że łożysko się podniesie bo ponoć do 20tc 50 % łożysk się podnosi

Naluska ja tez mam nisko dr zwrócił na to uwagę mówił mi ze 96% łożysk w literaturze w pierwszych tyg jest nisko i ze potem jak macica rośnie to idzie w gore mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie. Córkę rodziłam naturalnie i kurcze jakos nie wyobrażam sobie teraz cesarki.... Bo chyba przodujące jest wskazaniem ?

My mamy zmywarkę i używamy. Mycie garów to jedyna rzecz, której nie cierpię...

Łożysko przodujące jest wskazaniem do CC.
Ja mam łożysko nisko, ale nisko czy na przedniej ścianie to nie jest to samo co łożysko przodujące. Czasami sie to myli warto podpytać lekarza. Ja mam nisko na tylnej ścianie stad może mnie bolec kręgosłup bardziej i tak narazie jest :-(

Wstałam dziś bez bólu głowy za to szyja mnie boli :-(

reklama
A ja właśnie wróciłam ze sklepu z ogórkami kiszonymi [emoji16] i gotuję ogórkową zagryzając ogórkiem na 2 śniadanie [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj też wróciłam ze sloikiem ogórków kiszona ch ze sklepu [emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry