reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja z córeczka czułam 16+4 pamietam dokładnie ale to było jednorazowe potem powtórzyło sie po kilku dniach i od 19 tc czułam juz regularnie :) teraz 12+2 wiec niw myśle jeszcze o tym.
Żyje prenatalnymi mam we wtorek i chhba wszystkie paznokcie stracę do tego czasu
Oj nie będzie źle :) Powodzenia

reklama
W następnych ciazach coraz szybciej sie czuje.zalezne ktora ciaZa. My w 1 powinnysmy pierwsze chyba poczuc 18-20tc

f2w3d5qp7844f4yr.png

Powiedzcie mi czy któraś już czuję ruchy maluszka? [emoji3]
ja poczułam już coś ze 3- 4 razy ale na razie nie ma co się przejmować jescze wcześnie jest[emoji6]

byłam u szwagierki z dziećmi, wymeczyli się, wybiegali i szybko zasneli dzisiaj, ja też zmęczona, już chyba nie nadaje się na takie wypady, położyłam się do łóżka i tak mi fajnie[emoji4]

a tu mój brzucholek 15tydz i 3 dzień[emoji4]
1473886037052.jpg

Załączniki

• 1473886037052.jpg
    1473886037052.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 398
ja poczułam już coś ze 3- 4 razy ale na razie nie ma co się przejmować jescze wcześnie jest[emoji6]

byłam u szwagierki z dziećmi, wymeczyli się, wybiegali i szybko zasneli dzisiaj, ja też zmęczona, już chyba nie nadaje się na takie wypady, położyłam się do łóżka i tak mi fajnie[emoji4]

a tu mój brzucholek 15tydz i 3 dzień[emoji4]
Zobacz załącznik 773053
Śliczny brzuszek [emoji4][emoji4]

Ja dzisiaj świętowałam z moimi chłopcami swoje urodziny ;) ostatnie przed 30 ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry