reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Podobno po 20 tc będzie już porządnie czuć :) więc jeszcze wszystko przed nami :)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

No niby tak ale każda kobieta inna. Ja tak na prawdę jeszcze do ruchów tego nie zaliczam. :p
Moja znajoma z pracy twierdzi że czuła ruchy od 14 tc w co uwierzyć nie mogę, no ale cóż wiedzieć może tylko ona. Jak dla mnie to nie możliwe.

No niby tak ale każda kobieta inna. Ja tak na prawdę jeszcze do ruchów tego nie zaliczam.[emoji14]Moja znajoma z pracy twierdzi że czuła ruchy od 14 tc w co uwierzyć nie mogę, no ale cóż wiedzieć może tylko ona. Jak dla mnie to nie możliwe.
Podobno zdarzają się wyjątki gdzie kobiety wcześnie czują ruchy może i ta koleżanka się do nich zalicza :)

Może to jeszcze nie ruchy ale fajnie poczuć "motylki" "rybki" w brzuszku :)

Podobno zdarzają się wyjątki gdzie kobiety wcześnie czują ruchy może i ta koleżanka się do nich zalicza :)

Może to jeszcze nie ruchy ale fajnie poczuć "motylki" "rybki" w brzuszku :)

W sumie może, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale ma sporą nadwagę.
Ja czuje te smeranie na dole brzucha pod pępkiem.

W sumie może, nie wiem czy to ma coś wspólnego ale ma sporą nadwagę.
Ja czuje te smeranie na dole brzucha pod pępkiem.
A może jej się wydaje że to ruchy:) tego się nie dowiemy :)

A może w okolicach pepka ulokowała ci się fasola[emoji14]mi na usg prenatalnym chował się za pępkiem i lekarz nie mógł wyraźnego obrazu złapać hehe

reklama
Ja z córeczka czułam 16+4 pamietam dokładnie ale to było jednorazowe potem powtórzyło sie po kilku dniach i od 19 tc czułam juz regularnie :) teraz 12+2 wiec niw myśle jeszcze o tym.
Żyje prenatalnymi mam we wtorek i chhba wszystkie paznokcie stracę do tego czasu

Do góry