reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam w srode i bedzie to 12+6. Nie moge sie doczekac a film który dostaniemy to chyba w.kolko bd ogladac [emoji23]

f2w3d5qp3tiosax5.png

reklama
Duża szansa że mimo krwawienia wszystko bedzie ok. Ja krwawilam w 8 tc mąż zawiozl mnie na izbe przyjec. Krwawilam jakby to okres byl. W szpitalu czekalam kolo 40 minut bo byla kolejka. Do tego zanim mnie zbadali usg bylam siusiu i nawet konkretny skrzep byl myslalam ze to byl płód i ze to koniec. Na usg jednak serduszko nadal biło! Krwawienie bylo od malego krwiaczka ktory potem (reszta co go zostala) wchlonela sie :) dostalam tylko tabletki duphaston czy cos. Moj gin nie kazal przychodzic wczesniej niz mialam ustalona wizyte. Od tego czasu nie myje podłóg bo to bylo po tym moze zbyt miesnie brzucha napinałam. Ale fakt ze do konca 12tc ciaza traktowana jest mniej ciążowo... no w sumie moze tak bo jak organizm nie utrzyma jej to medycyna, inkubatory tez nie pomoga bo to za wczesnie.

Juz niedlugo tez wkroczycie w II trymestr :) mama_NS ale genetyczne usg jest tylko jedno... miedzy chyba 11-14tc potem juz jest za poźno na usg genetyczne.. chyba ze ktos u kilku lekarzy w tym czasie je wykonuje.. hmm..

reklama
Do góry