reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Właśnie w necie wynalazłam, że jest już dostępna glukoza o smaku cytrynowym Może taką łatwiej wypić do badania

reklama
Anik wyrazy wspolczucia Kochana:(

KattiYo niektorzy ginekolodzy pozwalaja wypic glukze z cytryna i widzialam w lab, ze niektore dziewczyny faktycznie cytryna sobie zaprawialy:) a w DE moja kolezanka pila taki jakby soczek cytrynowy-moze teraz i w PL to weszlo:)

Chorowała?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Od urodzenia miała tylko jedna nerke która ostatnio przestała całkiem pracować. Z dnia na dzień było coraz gorzej, wczoraj byłam u niej to pomiędzy lyzeczkami zupy która ją karmiłam zasypiala.
Babcia miała 93 lata więc już swoje przeżyła :(

Od urodzenia miała tylko jedna nerke która ostatnio przestała całkiem pracować. Z dnia na dzień było coraz gorzej, wczoraj byłam u niej to pomiędzy lyzeczkami zupy która ją karmiłam zasypiala.
Babcia miała 93 lata więc już swoje przeżyła :(
Dożyła pięknego wieku... Wyobrażam sobie jak teraz Tobie przykro...[emoji54]

Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!

Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!
Wyluzuj troszkę. [emoji4] Z fasolką będzie dobrze, a potem będziesz się z tego śmiała. [emoji4]

reklama

Chciałam jej powiedzieć po USG bo mocno przeżyła moja stratę z lutego.
No a poza tym ona od kilku dni w domu nie wstawała z łóżka, nie podchodzila do telefonu wiec ciężko było (byłam nad morzem a jak wróciłam to na drugi dzień już była w szpitalu).
Facetem się nie przejmuj. Z jednej strony gada bo się cieszy. Mój dzisiaj cioci co dom obok nas mieszka wygadal ;) no trudno, głowy mu nie urwe.

Do góry