reklama
Anik wyrazy wspolczucia Kochana
KattiYo niektorzy ginekolodzy pozwalaja wypic glukze z cytryna i widzialam w lab, ze niektore dziewczyny faktycznie cytryna sobie zaprawialy a w DE moja kolezanka pila taki jakby soczek cytrynowy-moze teraz i w PL to weszlo
KattiYo niektorzy ginekolodzy pozwalaja wypic glukze z cytryna i widzialam w lab, ze niektore dziewczyny faktycznie cytryna sobie zaprawialy a w DE moja kolezanka pila taki jakby soczek cytrynowy-moze teraz i w PL to weszlo
anik.
Mama Krzysia :)
Chorowała?
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Od urodzenia miała tylko jedna nerke która ostatnio przestała całkiem pracować. Z dnia na dzień było coraz gorzej, wczoraj byłam u niej to pomiędzy lyzeczkami zupy która ją karmiłam zasypiala.
Babcia miała 93 lata więc już swoje przeżyła
eveee
Moderatorka
Dożyła pięknego wieku... Wyobrażam sobie jak teraz Tobie przykro...[emoji54]Od urodzenia miała tylko jedna nerke która ostatnio przestała całkiem pracować. Z dnia na dzień było coraz gorzej, wczoraj byłam u niej to pomiędzy lyzeczkami zupy która ją karmiłam zasypiala.
Babcia miała 93 lata więc już swoje przeżyła
EveningStar
Zaciekawiona BB
Misia93
Aktywna w BB
Jestem z AngliiHej. A jest tu moze jakas przyszla Mamuska z Irlandii??
Katharina85
Zaangażowana w BB
Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!
eveee
Moderatorka
Wyluzuj troszkę. [emoji4] Z fasolką będzie dobrze, a potem będziesz się z tego śmiała. [emoji4]Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!
reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Anik bardzo mi przykro. Mojej babuni niedługo stuknie 90 więc ja jej od razu powiedziałam. Mam teraz konflikt z moim facetem bo nie potrafi trzymać języka za zębami i za wiele osób już wie o fasolce. A chciałam to zachować do czasu badań genetycznych i wstrzymać się do 3 miesiąca. A że teraz szybko się złoszczę i obrażam to postanowiłam się do niego odzywać i trwamy w milczeniu. On się czuje poszkodowany bo ja mu się cieszyć nie pozwalam... Jak z dzieckiem!
Chciałam jej powiedzieć po USG bo mocno przeżyła moja stratę z lutego.
No a poza tym ona od kilku dni w domu nie wstawała z łóżka, nie podchodzila do telefonu wiec ciężko było (byłam nad morzem a jak wróciłam to na drugi dzień już była w szpitalu).
Facetem się nie przejmuj. Z jednej strony gada bo się cieszy. Mój dzisiaj cioci co dom obok nas mieszka wygadal no trudno, głowy mu nie urwe.