Ola_fasola
Moderatorka
A mnie nic nie boli. Czasem mam ból jak na okres ale to rzadko. W pierwszej ciąży też mnie piersi nie bolały i miałam problem z laktacja. Moje piersi są miękkie tak jak przed ciąża nic się nie zmieniły. Trochę bolały na początku ciąży. Boję się że sytuacja się powtórzy. A tak bym chciała karmić piersią.
My się wozimy citroenem berlingo. Super sprawa wózek cały wchodzi do bagażnika. Nie muszę go wcale składać. Zresztą my to maniacy citroenow jesteśmy. Poznaliśmy się w klubie citroena.
Wy maniacy citroena a my wycieczek Neckermanna bo tam sie poznaliśmy ja byłam praktykantką mojego R.
Dziewczyny mam pare pytań:
Która z was jest w drugiej czy kolejnej ciazy i ma ujemna grupę krwi ? Jakie miałyście dodatkowe badania na przeciwciała ? Czy było to do zrobienia na JUŻ ??
Kolejna rzecz czy moge zrobic inhalacje z soli fizjologicznej ? Nie chce brać jakis leków od razu, tragedi nie ma ale ciagle mnie drapie chyba po tej ostatniej akcji z alergią, inhalacja dobrze by mi zrobiła.
Moze założymy grupę zamknięta na BB będziemy mogły sie lepiej poznać, tu nie wiadomo kto nas czyta .. Tzn w sprawach ważniejszych były byśmy tam
Głodna jestem dzis od samego rana, R. Mi wczoraj kupił maślane bułeczki teraz je uwielbiam, jedyna rzecz która mam ochotę zjeść i kiwi jeszcze [emoji16][emoji3]
Miłego dnia [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom