emilja0308
Fanka BB :)
Tak nam pomagal znajomy mechanik dobrze trafilismy bo juz mozna isofix zamontowac
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak nam pomagal znajomy mechanik dobrze trafilismy bo juz mozna isofix zamontowac
Dziewczyny ja schizy już mam. U mnie nadal żadnych objawów. Mleka zamiast coraz mniej to mam coraz więcej a niby w ciąży mleka coraz mniej. Boję się. A kolejna wizyta dopiero 24.08
Ja po wizycie. Wszystko ok z usg to 11+1. Maluszek dokładnie zmierzony. Lekarz powiedział że nic niepokojącego nie widzi ale z racji tego że mam skończone 35 lat pojadę sobie na prenatalne do Łodzi do doktora Szaflik. Uwaga do lekarza chodzę prywatnie ale ze względu na wiek prenatalne mam za darmo. Bo była na ten temat dyskusja. Dobrej nocy życzę.
Powiedziałam mężowi, że może ford, zapytał dlaczego, to odpowiedziałam że dziewczyny na forum raczej polecają spojrzał na mnie jak na wariatke
A właśnie dziewczyny, a jak Wasze objawy na końcówce 1 trymestru? Ja zauważyłam że piersi mnie już nie bolą :O i trochę mnie to wystraszylo :/ ale w pt byłam na usg i maluch był ok, więc to chyba musi być po prostu kwestia tego że zaraz 2 trymestr... a jak jest u Was?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedziałam mężowi, że może ford, zapytał dlaczego, to odpowiedziałam że dziewczyny na forum raczej polecają spojrzał na mnie jak na wariatke
A właśnie dziewczyny, a jak Wasze objawy na końcówce 1 trymestru? Ja zauważyłam że piersi mnie już nie bolą :O i trochę mnie to wystraszylo :/ ale w pt byłam na usg i maluch był ok, więc to chyba musi być po prostu kwestia tego że zaraz 2 trymestr... a jak jest u Was?
Mnie piersi bolą jak bolały, a mdłości... Wczoraj zastanawiałam się czy jest odrobinę lepiej czy poprostu się przyzwyczaiłam. I cały czas się męczę strasznie szybko.Powiedziałam mężowi, że może ford, zapytał dlaczego, to odpowiedziałam że dziewczyny na forum raczej polecają spojrzał na mnie jak na wariatke