reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dasz radę :D musisz się psychicznie nastawić;)

Kurcze my musimy jeszcze samochód kupić, zupełnie się nie możemy za to zabrać, a mąż się zna na samochodach tak ze szkoda gadać;) zastanawiamy się czy kupić używany sprzed kilku lat czy brać nowy w leasing. A jeszcze nawet nie wiemy jaka marka, niiiic, ta ciaza nam tak namieszala[emoji14]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co my kupowalismy w tym roku i zasada kupna samochodu niestety zawsze wyglada tak samo albo sie trafi na dobry model w dobrym stanie albo sie kupi taki jaki inni polecaja a sie trafi na bubel:(

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lilija super. buziaki dla synka

1512 współczuję Ci strasznie. Dla pocieszenia to na pewno nie twoja ostatnia ciąża a przynajmniej kolejny bobasek będzie miał kochającego tatusia :)

Dziewczyny ja schizy już mam. U mnie nadal żadnych objawów. Mleka zamiast coraz mniej to mam coraz więcej a niby w ciąży mleka coraz mniej. Boję się. A kolejna wizyta dopiero 24.08
W pierwszej ciazy tez nie mialam prawie objawow ale jak sie martwisz to moze idz gdzies na nfz?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Wiesz co my kupowalismy w tym roku i zasada kupna samochodu niestety zawsze wyglada tak samo albo sie trafi na dobry model w dobrym stanie albo sie kupi taki jaki inni polecaja a sie trafi na bubel:(

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mam nadzieję Wam się udało trafić na dobry?:)

Dasz radę :D musisz się psychicznie nastawić;)

Kurcze my musimy jeszcze samochód kupić, zupełnie się nie możemy za to zabrać, a mąż się zna na samochodach tak ze szkoda gadać;) zastanawiamy się czy kupić używany sprzed kilku lat czy brać nowy w leasing. A jeszcze nawet nie wiemy jaka marka, niiiic, ta ciaza nam tak namieszala[emoji14]

My na tym samym etapie tylko model wybrany,ale auta nima hehe, a mamy gruchota strasznego [emoji594]

f2w33e3ky6zyjqkr.png

reklama
Długo jeździłam Fordami, te nowe troszkę mało miejsca zwłaszcza z tylu (s-max jeszcze ale foka tragedia), za to prowadzi się super :) foki combi w tej starszej kaście bardzo wdzięczne autka :D

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry