reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Maciek można i wszystkie wątki pod nim. Trzeba maila napisać do admina z listą nickow które miałyby wstęp do wątków. Najlepiej niech zrobi to ta która temat założyła.
Znaczy sie ze ja ????? [emoji854] to moze wyślę listę która założyliśmy na początku ? Niech dopisze sie każda brakująca mama i wtedy wyślemy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Ola fasola ja wprawdzie mam plusa ale mi na ten konflikt 3 razy badanie robili. Bo to są dwa konflikty jeden serologiczny gdy mama minus a tata plus i jeszcze jakiś drugi nawet jak mama i tata ma plus to jest jakiś wskaźnik który nie może być minusem tylko nie pamietam jak to się nazywało
U nas ja mam minus, mąż plus, corka tez jest plusowa. Co prawda miałam cos podane w szpitalu po porodzie ale i tak musze zbadać. Mam zlecone i miała bym juz zrobione gdyby jełopa która pobrać krwi nie potrafiła wiedziała co to jest za skierowanie... A tak musze jechać jeszcze raz i jeszcze raz odstać w kolejce do gina zeby wynik odebrać ....
Ola_fasola można inhalacje z soli fizjologiczne :-) i jeszcze sól morska w sprayu do nosa
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Ale widze ze nie wszystkie mamy sie udzielają z listy.
Cluue z karmieniem na pewno dasz radę. Wszystkie dacie radę. Nie jest to proste, nawet bardzo bolesne na początku ale później to już z górki, trzeba tylko dojsć do pewnego progu i później już wszystko jest ok. Poza tym widać że jest kilka mam bardzo dobrze zorientowanych w temacie także będziemy trzymać rękę na pulsie jak któraś będzie potrzebować natychmiastowej pomocy
Ola_fasola
Moderatorka
My mamy razem Rh- i w sumie to chyba dobrze i problemu nie ma? Bo lekarz tak patrzyl, patrzyl i myslal, a w końcu w książeczkę nie wpisal grupy krwi mojej i meza..
Chyba ok, nie masz w karcie ciazy swojej grupy krwi ? Mi w obu kartach kazali wpiąć kopie.
reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Cluue z karmieniem na pewno dasz radę. Wszystkie dacie radę. Nie jest to proste, nawet bardzo bolesne na początku ale później to już z górki, trzeba tylko dojsć do pewnego progu i później już wszystko jest ok. Poza tym widać że jest kilka mam bardzo dobrze zorientowanych w temacie także będziemy trzymać rękę na pulsie jak któraś będzie potrzebować natychmiastowej pomocy
Dokładnie, na poczatku bol czasem jest niedowytrzymania ale z czasem przechodzi. A co na ten bol proponujesz ????