Super! Kciuki zacisniete i daj nam znać od razuDziewczyny musze sie pochwalić : mòj synek zaczął robić pierwsze kroki, ależ jestem z niego dumna !
Jutro o 17 mam prenatalne, trzymajcie proszę kciuki za nas, uffff
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
reklama
eveee
Moderatorka
1512, bardzo mi przykro! [emoji24]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Leuksypida
Fanka BB :)
Wizytę będę umawiać jutro. Mam się umówić między 22-26 sierpnia. Oczywiście dam znać.Ja idę do tego dr 1 września, daj znać koniecznie jaki jest i czy wszystko ok. Też mam za darmo z racji 35 lat
Lilija super. buziaki dla synka
1512 współczuję Ci strasznie. Dla pocieszenia to na pewno nie twoja ostatnia ciąża a przynajmniej kolejny bobasek będzie miał kochającego tatusia
Dziewczyny ja schizy już mam. U mnie nadal żadnych objawów. Mleka zamiast coraz mniej to mam coraz więcej a niby w ciąży mleka coraz mniej. Boję się. A kolejna wizyta dopiero 24.08
1512 współczuję Ci strasznie. Dla pocieszenia to na pewno nie twoja ostatnia ciąża a przynajmniej kolejny bobasek będzie miał kochającego tatusia
Dziewczyny ja schizy już mam. U mnie nadal żadnych objawów. Mleka zamiast coraz mniej to mam coraz więcej a niby w ciąży mleka coraz mniej. Boję się. A kolejna wizyta dopiero 24.08
mama_NS
Takie dokładne dni ci podal? Mi podal 8-30.09Wizytę będę umawiać jutro. Mam się umówić między 22-26 sierpnia. Oczywiście dam znać.
emilja0308
ppo nie martw sie, moze poprostu lagodnie przechodzisz ten pierwszy etap :-)
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
misiunia27
Ale super )) trzymamy kciuki jutro, na pewno będzie dobrze daj znaćDziewczyny musze sie pochwalić : mòj synek zaczął robić pierwsze kroki, ależ jestem z niego dumna !
Jutro o 17 mam prenatalne, trzymajcie proszę kciuki za nas, uffff
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ej dziewczyny z innej beczki, czy jest tu jakaś gwiazda która tak jak ja nie ma prawa jazdy?[emoji14]ja zaczęłam robić jak skończyłam 18 lat ale jakoś nie dokonczylam, mieszkam w mieście i tak naprawdę nie potrzebowałam, ale teraz... trzeba[emoji14]może któraś że mną, będzie raźniej?[emoji14]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam, mam zamiar zapisać się w 2 połowie września może początek października. Przy 3 będzie potrzebne. Zielonego pojęcia nie mam o prowadzeniu samochodu...Ale super )) trzymamy kciuki jutro, na pewno będzie dobrze daj znać
Ej dziewczyny z innej beczki, czy jest tu jakaś gwiazda która tak jak ja nie ma prawa jazdy?[emoji14]ja zaczęłam robić jak skończyłam 18 lat ale jakoś nie dokonczylam, mieszkam w mieście i tak naprawdę nie potrzebowałam, ale teraz... trzeba[emoji14]może któraś że mną, będzie raźniej?[emoji14]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Natusia :-)
Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
Tak mi przykro. Kochana trzymaj się. Jeszcze będziesz szczęśliwa. Życzę Ci z całego serca żebyś poznała wspaniałego,odpowiedzialnego mężczyznę i żebyś za parę lat urodziła zdrowe dzieciątka.