reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny musze sie pochwalić : mòj synek zaczął robić pierwsze kroki, ależ jestem z niego dumna !

Jutro o 17 mam prenatalne, trzymajcie proszę kciuki za nas, uffff

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Super! Kciuki zacisniete :) i daj nam znać od razu

xnw43e3kv460u0xh.png

reklama
Lilija super. buziaki dla synka

1512 współczuję Ci strasznie. Dla pocieszenia to na pewno nie twoja ostatnia ciąża a przynajmniej kolejny bobasek będzie miał kochającego tatusia :)

Dziewczyny ja schizy już mam. U mnie nadal żadnych objawów. Mleka zamiast coraz mniej to mam coraz więcej a niby w ciąży mleka coraz mniej. Boję się. A kolejna wizyta dopiero 24.08

Dziewczyny musze sie pochwalić : mòj synek zaczął robić pierwsze kroki, ależ jestem z niego dumna !

Jutro o 17 mam prenatalne, trzymajcie proszę kciuki za nas, uffff

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ale super :))) trzymamy kciuki jutro, na pewno będzie dobrze :) daj znać :)

Ej dziewczyny z innej beczki, czy jest tu jakaś gwiazda która tak jak ja nie ma prawa jazdy?[emoji14]ja zaczęłam robić jak skończyłam 18 lat ale jakoś nie dokonczylam, mieszkam w mieście i tak naprawdę nie potrzebowałam, ale teraz... trzeba[emoji14]może któraś że mną, będzie raźniej?[emoji14]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale super :))) trzymamy kciuki jutro, na pewno będzie dobrze :) daj znać :)

Ej dziewczyny z innej beczki, czy jest tu jakaś gwiazda która tak jak ja nie ma prawa jazdy?[emoji14]ja zaczęłam robić jak skończyłam 18 lat ale jakoś nie dokonczylam, mieszkam w mieście i tak naprawdę nie potrzebowałam, ale teraz... trzeba[emoji14]może któraś że mną, będzie raźniej?[emoji14]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam, mam zamiar zapisać się w 2 połowie września może początek października. Przy 3 będzie potrzebne. Zielonego pojęcia nie mam o prowadzeniu samochodu...

reklama
Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić :( życzę wszystkim spokojnych ciąż:(

Tak mi przykro. Kochana trzymaj się. Jeszcze będziesz szczęśliwa. Życzę Ci z całego serca żebyś poznała wspaniałego,odpowiedzialnego mężczyznę i żebyś za parę lat urodziła zdrowe dzieciątka.:)

Do góry