Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
Bardzo mi przykro
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
rozumiem że tu tylko o paznokciach i sprawach kosmetycznych bo chyba zle trafiłam zadająć pytania o ciąży i pracy?
Przykro miNiestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
1512 Twoj dzidziuś wybrał poprostu inną datę narodzin i może nawet innego, bardziej odpowiedzialnego tatę. Trzymaj się!!!Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
Kochana życzę Ci dużo sił. Jest mi bardzo przykro! Trzymaj się :*Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż
Trzymaj się kochana. Odezwij się do nas czasem. Żadna z nas o Tobie nie zapomni.Niestety zarodka nie ma, pęcherzyk sie "odkleja", do kilku dni powinnam sie samoistnie oczyścić życzę wszystkim spokojnych ciąż