EveningStar
Zaciekawiona BB
Ja mam taką samą sytuację. Nie martw się. Wiem, że łatwo tak powiedzieć, ale często w późniejszym etapie dzidziuś nadgoni.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam taką samą sytuację. Nie martw się. Wiem, że łatwo tak powiedzieć, ale często w późniejszym etapie dzidziuś nadgoni.
Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam ze dwa dni plamilam i było ok niby pozostałości w szyjce macicy po poprzednim okresiePrzepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Wierzę, że się martwisz Kochana. Każda z nas by się martwiła. Najwidoczniej musisz cierpliwie poczekać jeszcze te dwa tygodnie na Twoje wymarzone serduszko. Będzie dobrze zobaczyszJestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowanawyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]
![]()
Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze![]()
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze![]()
Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.
A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę Wam z całego serduszka tego wymarzonego prezentu.
Trzymamy mocno kciuki.Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo