reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Ja w poprzedniej ciąży też tak miałam ze dwa dni plamilam i było ok niby pozostałości w szyjce macicy po poprzednim okresie

Jestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowana :( wyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

Wierzę, że się martwisz Kochana. Każda z nas by się martwiła. Najwidoczniej musisz cierpliwie poczekać jeszcze te dwa tygodnie na Twoje wymarzone serduszko. Będzie dobrze zobaczysz :) Trzymam mocno kciuki.

Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Bedzie dobrze kochana trzymaj sie i dawaj znac jak tam ! Trzymam kciuki mocno!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze :)
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?

Dziękuję dziewczyny, bardzo się cieszę że jesteście i można liczyć na wasze wsparcie. Narazie troszkę mniej. O 22 mąż wraca... jak będę krwawi jadę do szpitala na ip. Jeśli już nie, jutro na wizytę

Dziewczyny ja dzisiaj na podtrzymaniu w szpitalu jestem miałam delikatne plamienia .. teraz przeszły ale musze zostać na obserwacji .. z dzidziusiem na USG wszystko w porządku mam nadzieje ze będzie dobrze :)
Biedulko musiałaś się bardzo zestresować, ale ważne że plamienia ustały. I najważniejsze, że dzidziuś na Usg w porządku. To teraz musi być dobrze. A nie wiesz ile Cię potrzymają w szpitalu?

Nie martw sie, bedzie dobrze, jedna dziewczyna na forum tak miała, poszła do innego lekarza i było widać juz serduszko. Bez powodu zwolnienia by nie dał.

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola_fasola bardzo się cieszę,że przemyślał sprawę i przeprosił. Teraz już musi być tylko lepiej. Może w końcu zrozumie, że Ty jesteś najważniejsza.Ty i Wasze dzieciątka.:):):):):)

U nas stuknie 25 sierpnia 9 lat po ślubie... A 11 razem :) mieliśmy piękne wesele na 100osob z białą suknią, końmi i karetą... Ehh miło się wspomina. Coś mi się wydaje że na 9 rocznicę ślubu bedziemy mieli piękny prezent w postaci pięknie bijacego serduszka[emoji14]bo akurat wizytę mam 22 sierpnia :)

Życzę Wam z całego serduszka tego wymarzonego prezentu. :)

reklama
Do góry