reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Jestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowana :( wyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

Kurcze a może idź do innego lekarza prywatnie na usg

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola super że się pogodziliscie :)

Ja z M. jestem 5lat , do tej pory "przyszli" teściowie się nie wtrącali w nasz związek bo nawet nie mieli powodu. Nasz kontak można określić jako hmm neutralny ? Obojętny ? Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi :sorry: mój M jest jedynakiem i jest mamisynkiem i prawie że wszystkimi sprawami leci na "konsultacje" do mamy :laugh2: ale w sumie nie przejmuje się tym do końca bo czasem zdanie osoby z "zewnątrz" jest przydatne :tak: To nasze pierwsze dzidzi i oczywiście pierwszy wnuk/wnuczka teściów i tu zaczną się zapewnie schody z teściowa :laugh2:ja jestem bardzo uparta i wszystko musi być "po mojemu" (oczywiście z M zawsze dochodzimy do kompromisu ) ale z teściowa raczej będę darła koty i tu się okaże czy M stanie po mojej stronie :-) :) ale raczej nie będzie miał wyboru bo jak nie to się pakuje i "aliwederczi Roma" :laugh2::laugh2: ale się rozpisalam :-p

A ja zostałam bardzo dokładnie za wszystko wczoraj przeproszona. Powiedział ze bez względu na wszystko nie powinien sie tak zachować. Spotkaliśmy sie w neutralnym miejscu, on zaproponował spotkanie, mała sie pobawiła a my pogadaliśmy. Takze wracamy razem do domu [emoji3]

Dobrze, że mu rozum wrócił! :) Oby "mamusia" się też opamiętała z super pomysłami. A jak noga córy?

Co do ślubu to nam 4 rok leci, wesele mieliśmy zimą, jakieś 130 osob o ile pamietam. Ale my raczej z tych co się nie spinają o kolor kwiatków czy inne takie weselne sprawy, zależało nam głownie na zespole z rockowym pazurem i dobrym żarciu. Dekoracje kościoła ogarnela para, która miała w tym samym dniu, sala miała swoje przybranie, też nie ingerowaliśmy, bo było spoko. Przygotowania zaczęliśmy we wrześniu, ślub 1.12. Zimą mniejsze obłożenie sal, zespołów, fotografów itp i to też wpłynęło na naszą decyzję o dacie. Tylko sale zarezerwowaliśmy wcześniej - z reszta pierwsza którą oglądaliśmy, bo rodzice nalegali żeby coś jechać i obejrzeć :p Suknie też na pierwszej wyprawie kupiłam, mąż garniak podobnie ;) Układ do pierwszego tańca wymyśli mąż. Także w niecałe 3 miesiące udało się fajną imprezę zmontować, bez spiny i etapu "bridezilli" [emoji12]

Jestem po wizycie! Na której miałam zobaczyć moją kropeczke i bijące serduszko. Niestety strasznie jestem rozczarowana :( wyć mi się chce.
Doktórka po wykonaniu USG widziała pecherzyk 15mm odpowiadający 5t4d... Zgłupiałam totalnie. Bo13 dni temu lekarz widział pęcherzyk 5mm. Kazała przyjść za 2 tygodnie... Mam się nie martwić bo to być może jest za wcześnie bo ciąża młodsza niż wychodzi z OM.
Strasznie się martwię [emoji29][emoji29][emoji29][emoji29]

Nie martw się ja w 5t nie miała widocznego pęcherzyka. Będzie dobrze!

Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Przepraszam że tak o sobie, ale mam malitkie plamienie na papierze i martwię się troszkę. Mąż w pracy autem więc muszę na niego poczekać. Siedzę i obserwuje. Trzymajcie kciuki aby ustalo

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Trzymam bardzo mocno, na pewno wszystko będzie dobrze

Do góry