reklama
EveningStar
Zaciekawiona BB
U mnie mdłości tylko czasami się pojawiają, ale nie wymiotuję. Poza tym też mało tych objawów..
Udanego dnia dziewczyny!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Udanego dnia dziewczyny!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
nadia433
Fanka BB :)
U mnie z objawów głównych to bol piersi i zero kondycji, brak sily, po poscieleniu lozka musze odpoczywać, bo mam wrażenie jakbym Tone węgla przerzuciła ;-) a jesli chodzi o śluz to ja mam od przezroczystego po bialy. Tez zastanawiam się czy to dobrze. Na ostatniej wizycie gin zrobil mi wymaz wiec jak cos nie tak to chyba mi powie w czwartek. Miłego dnia dziewczynki :-*
lilija
Mdłości przeszły ale została senność i to jedyny objaw, ale nie wiem czy bardziej przez ciążę czy przez wstawanie w nocy do miŝka. Nawet cycki mnie nie bolą, w ogóle nie bolały.
Śluz mam kremowy hehehe powiedzmy ;-). Od początku taki mam. Jest go dość sporo, a przynajmniej tyle że zwracam na niego uwagę.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Śluz mam kremowy hehehe powiedzmy ;-). Od początku taki mam. Jest go dość sporo, a przynajmniej tyle że zwracam na niego uwagę.
Ola_fasola
Moderatorka
lilija
Mam identyczny. W poprzedniej ciąży miałam taki sam. Lekarz mi mówił że jeśli nic nie swędzi, piecze i śluz nie śmierdzi to jest ok.
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Mi wczoraj wypisal krem i glubulki bo też mnie ten śluz niepokoił. Tylko u mnie jakiś żółtawy był. Nic nie bolalo nie siedziało i nie smierdzialo.
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
madziek
listopadówka 2009 :)
cześć
ja tez od rana na nogach, o 7 byłam w przychodni na pobraniu krwi (po wyniki nie muszę iść bo do dr przesyłają i odbieram na wizycie u gina 09-08)
do pracy się spóźniłam przez to no ale cóż rano mniejsza kolejka.
w pracy jedna koleżanka bardzo mi się przygląda i podgaduje.....
Zdrówka dla Marcówek w szpitalach, byle byście długo nie musiały leżeć, chociaż pewnie te 3 dni żeby nfz zwrócił to potrzymają.... ale najważniejsze że wszystko będzie dobrze
śluz mam przezroczysty czasem biały ale nie gęsty i bez zapachu, a i nie jest go specjalnie dużo.
a zmęczenie mnie zabija.... jestem senna, wczoraj w pracy złapałam się na tym, że przysypiam
w weekend się zregeneruję.
Miłego dnia
ja tez od rana na nogach, o 7 byłam w przychodni na pobraniu krwi (po wyniki nie muszę iść bo do dr przesyłają i odbieram na wizycie u gina 09-08)
do pracy się spóźniłam przez to no ale cóż rano mniejsza kolejka.
w pracy jedna koleżanka bardzo mi się przygląda i podgaduje.....
Zdrówka dla Marcówek w szpitalach, byle byście długo nie musiały leżeć, chociaż pewnie te 3 dni żeby nfz zwrócił to potrzymają.... ale najważniejsze że wszystko będzie dobrze
śluz mam przezroczysty czasem biały ale nie gęsty i bez zapachu, a i nie jest go specjalnie dużo.
a zmęczenie mnie zabija.... jestem senna, wczoraj w pracy złapałam się na tym, że przysypiam
w weekend się zregeneruję.
Miłego dnia
Leuksypida
Jak nadal nie będę plamic. To jutro idę do domu. U mnie po tych plamieniach śluz jakby zanikl.
reklama
misiunia27
Hej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super (
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom