reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola ja się czuje jakbym w ciąży nie była. Zero objawów to zero dolegliwości. U mnie śluzu raczej brak. Tylko jak się podcieram to taki przezroczysty jest

reklama
U mnie z objawów głównych to bol piersi i zero kondycji, brak sily, po poscieleniu lozka musze odpoczywać, bo mam wrażenie jakbym Tone węgla przerzuciła ;-) a jesli chodzi o śluz to ja mam od przezroczystego po bialy. Tez zastanawiam się czy to dobrze. Na ostatniej wizycie gin zrobil mi wymaz wiec jak cos nie tak to chyba mi powie w czwartek. Miłego dnia dziewczynki :-*

Mdłości przeszły ale została senność i to jedyny objaw, ale nie wiem czy bardziej przez ciążę czy przez wstawanie w nocy do miŝka. Nawet cycki mnie nie bolą, w ogóle nie bolały.
Śluz mam kremowy hehehe powiedzmy ;-). Od początku taki mam. Jest go dość sporo, a przynajmniej tyle że zwracam na niego uwagę.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

No wlasnie u mnie tego śluzu tez dosc duzo i taki kolor ma mleczny i taki jak płodny jest i zastanawiam sie czy to dobrze.

Mam identyczny. W poprzedniej ciąży miałam taki sam. Lekarz mi mówił że jeśli nic nie swędzi, piecze i śluz nie śmierdzi to jest ok.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Mi wczoraj wypisal krem i glubulki bo też mnie ten śluz niepokoił. Tylko u mnie jakiś żółtawy był. Nic nie bolalo nie siedziało i nie smierdzialo.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

cześć :-) :)
ja tez od rana na nogach, o 7 byłam w przychodni na pobraniu krwi (po wyniki nie muszę iść bo do dr przesyłają i odbieram na wizycie u gina :-) :) 09-08)
do pracy się spóźniłam przez to no ale cóż rano mniejsza kolejka.
w pracy jedna koleżanka bardzo mi się przygląda i podgaduje.....

Zdrówka dla Marcówek w szpitalach, byle byście długo nie musiały leżeć, chociaż pewnie te 3 dni żeby nfz zwrócił to potrzymają.... ale najważniejsze że wszystko będzie dobrze

śluz mam przezroczysty czasem biały ale nie gęsty i bez zapachu, a i nie jest go specjalnie dużo.

a zmęczenie mnie zabija.... jestem senna, wczoraj w pracy złapałam się na tym, że przysypiam :hmm:
w weekend się zregeneruję.

Miłego dnia

reklama
Hej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super :((

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry