reklama
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Nie było prenatalne. Kość sprawdzał i leżałam chyba 30 minut bo mój pypeć nie chciał sie odkręcić. Szturchał go tam i nic. Ale sie udało. Mierzył tez jakąś kość dwuciemieniowa ale ja nawet nie wiem co to.[emoji1]Bardzo się cieszę :-) mała glizdeczka :-).
Sprawdzał kość nosowa? To nie były już prenatalne co nie?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Aaa i powiedział ze nie widzi wskazań do badań prenatalnych. Ale jak sobie chcę dla wlasnej spokojnosci to moge zrobić
Ola_fasola
Moderatorka
Agnieszka91
Fanka BB :)
Ciężko Was dziewczyny nadrobić. Nie było mnie półtora dnia a tu ponad 15 stron do czytania. Truskawka trzymaj się. Obyś jak najszybciej została mamą. Dziewczyny ze szpitala też trzymam za was kciuki i żebyście jak najszybciej wróciły do domu. Gratuluję serduszek i udanych wizyt.
Jakoś na początku tygodnia pisałam że mdłości przeszły. No i chyba wypowiedzialam to w złym momencie. Dzisiaj miałam takie mdłości że musiałam poprzytulac kibelek. Pierwszy raz i oby ostatni. Wczoraj za to od godziny 15 miałam takie wzdęcia że wyglądała jak w 5 miesiącu i do tego wzdęcia takie gazy że co chwilę siedziałam na kibelku.
Miłej nocki dziewczyny
Jakoś na początku tygodnia pisałam że mdłości przeszły. No i chyba wypowiedzialam to w złym momencie. Dzisiaj miałam takie mdłości że musiałam poprzytulac kibelek. Pierwszy raz i oby ostatni. Wczoraj za to od godziny 15 miałam takie wzdęcia że wyglądała jak w 5 miesiącu i do tego wzdęcia takie gazy że co chwilę siedziałam na kibelku.
Miłej nocki dziewczyny
Myślałam, że tylko ja mam takie wzdęcia i gazy ;-) brzuch wygląda na 5-6 miesiąc a nie tydzień ;-)Ciężko Was dziewczyny nadrobić. Nie było mnie półtora dnia a tu ponad 15 stron do czytania. Truskawka trzymaj się. Obyś jak najszybciej została mamą. Dziewczyny ze szpitala też trzymam za was kciuki i żebyście jak najszybciej wróciły do domu. Gratuluję serduszek i udanych wizyt.
Miłej nocki dziewczyny
Dobranoc ciężarówki :-)
ania1978k
Ja moj brzuszek wysle Wam jutro dzis w pracy kolezanka mi sie cos bsrdzo przygladala dobranoc moje kochane
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Cześć dziewczyny nadrobiłam wszelkie zaległości, odpowiedziałam we wszystkich wątkach [emoji16]
Ania1978k czekamy na brzuszek [emoji4]
Ja oczywiście nie śpię od 5 .. Jak zwykle a potem o 21 jestem nieprzytomna...
Dziewczyny nie żygające bez mdłości, jak wy sie czujecie ogólnie ? Ja sie czuje czasem koszmarnie, jestem śpiąca i takie mam spuchnięte oczy jak na kacu, zapita mamuśka ha ha i wszyscy mi mówią ze sie zmieniłam na twarzy, nawet koleżankę ostatnio spotkałam i sie pochwaliłam a ona mówi ze nic nie mówiła ale jak mnie zobaczyła to wiedziała o co chodzi, i słyszę to od kolejnej osoby juz.
A mam jeszcze pytanie dosc intymne jaki macie teraz sluz ????
Miłego dnia !
I POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH [emoji1]
Ania1978k czekamy na brzuszek [emoji4]
Ja oczywiście nie śpię od 5 .. Jak zwykle a potem o 21 jestem nieprzytomna...
Dziewczyny nie żygające bez mdłości, jak wy sie czujecie ogólnie ? Ja sie czuje czasem koszmarnie, jestem śpiąca i takie mam spuchnięte oczy jak na kacu, zapita mamuśka ha ha i wszyscy mi mówią ze sie zmieniłam na twarzy, nawet koleżankę ostatnio spotkałam i sie pochwaliłam a ona mówi ze nic nie mówiła ale jak mnie zobaczyła to wiedziała o co chodzi, i słyszę to od kolejnej osoby juz.
A mam jeszcze pytanie dosc intymne jaki macie teraz sluz ????
Miłego dnia !
I POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH [emoji1]
reklama
MangoWawa
Myślałam, że tylko ja mam takie wzdęcia i gazy ;-) brzuch wygląda na 5-6 miesiąc a nie tydzień ;-)
Dobranoc ciężarówki :-)
A ja niedawno odkryłam, że im więcej wody w ciągu dnia pije, to wzdecia i mdłości są mniejsze i czuję się lepiej .. częściej chodzę do łazienki ale tylko, żeby zrobić siusiu...