reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Cześć dziewczyny :) nadrobiłam wszelkie zaległości, odpowiedziałam we wszystkich wątkach [emoji16]

Ania1978k czekamy na brzuszek [emoji4]

Ja oczywiście nie śpię od 5 .. Jak zwykle a potem o 21 jestem nieprzytomna...

Dziewczyny nie żygające bez mdłości, jak wy sie czujecie ogólnie ? Ja sie czuje czasem koszmarnie, jestem śpiąca i takie mam spuchnięte oczy jak na kacu, zapita mamuśka ha ha i wszyscy mi mówią ze sie zmieniłam na twarzy, nawet koleżankę ostatnio spotkałam i sie pochwaliłam a ona mówi ze nic nie mówiła ale jak mnie zobaczyła to wiedziała o co chodzi, i słyszę to od kolejnej osoby juz.

A mam jeszcze pytanie dosc intymne jaki macie teraz sluz ????

Miłego dnia !

I POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH [emoji1]

Ja dla odmiany czuję się dobrze:) trochę mi się cera pogorszyła i bolą piersi, ale poza tym nie narzekam, nawet energię mam:) Chyba tylko dwa dni były takie, że spać mi się chciało i byłam nie do życia.
Śluz mam taki białawy, mleczny. Wczoraj gin sprawdził ph i wszystko ok, kwaśne.
Miłego piątku:)

reklama
Hej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super :((

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Hum...te plemienia to jakas zmora!!! Wiem co przezywasz, tak jak pisałam wczesniej, plamilam 2tyg. To byl koszmar, jak tylko poczułam "mokro" to lecialam sprawdzić czy to plamienie czy tylko śluz. Okropieństwo, aczkolwiek dużo kobiet zmaga się z tym i rodzą sie zdrowe dzieciaczki. Daj znac po wizycie

Hum...te plemienia to jakas zmora!!! Wiem co przezywasz, tak jak pisałam wczesniej, plamilam 2tyg. To byl koszmar, jak tylko poczułam "mokro" to lecialam sprawdzić czy to plamienie czy tylko śluz. Okropieństwo, aczkolwiek dużo kobiet zmaga się z tym i rodzą sie zdrowe dzieciaczki. Daj znac po wizycie
Dziękuję Kochana :( właśnie czytałam że dużo kobiet przez to przechodzi, ale stres okropny.. Odezwę się :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w sumie wizyte na NFZ we wtorek wiec zapytam. Pani w rejestracji mnie nawet nie zapisała bo ciężarne pozakolejnoscia sa Buuu pewnie znowu tam posiedzę troche Ehhh

Ja wlasnie na spacerku z psem jestem, upał taki ze ho ho rozpływam sie[emoji854]

Misiunia powodzenia, bedzie dobrze . Trzymam kciuki.

Hej. Czytam Was od jakiegoś czasu.
Pisze w związku z Waszymi obawami z plamieniami. Każda taka atrakcje powinien obejrzec lekarz. Ale spokojnie to się zdarza bardzo często. Ja plamilam/krwawilam ok 3 tygodni. Ani mój lekarz ani jak trafiłam do szpitala nikt, nic nie widział. Różne teorie były. :) aż sama ostatnio odkryłam, że to z szyjki. Z nadzerki. Skonsultowalam to z moim dr i faktycznie na 99% to z niej. Szyjka w ciąży jest strasznievukrwiona. U mnie po badaniu pokazuje się krew. Dodatkowo przyjmuje luteine i to ja podraznia. Póki co znalazłam sposób i jest czysto.
Tak więc sprawdźcie to u lekarza, ale na spokojnie. To nie musi oznaczać nic złego. A że jest stres. Wiem. Tyle czasu łazienka była moja zmorą. Teraz czysto, a dalej się boję.

Ja mam w sumie wizyte na NFZ we wtorek wiec zapytam. Pani w rejestracji mnie nawet nie zapisała bo ciężarne pozakolejnoscia sa Buuu pewnie znowu tam posiedzę troche Ehhh

Ja wlasnie na spacerku z psem jestem, upał taki ze ho ho rozpływam sie[emoji854]

Misiunia powodzenia, bedzie dobrze . Trzymam kciuki.

Ja juz tez po spacerkach z psami, a mam ich 4 sztuki, wiec sie nachodzę. To dobra motywacja do tego, aby ruszyć cztery litery i wyjść z domu, ale fakt, ze dzisiaj nie jest dobra pogoda na spacery. Dddduuuuchotaaa B-)

Misiunia27 spokojnie, wiem że.łatwo napisać.... Ale plamienie jest dość czestym objawem. Daj znać koniecznie!

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Nadia, Ola to gdzie wy mieszkanie? U mnie padało przed chwilą A temp. Na długi rękaw narazie

Hej, a ja dziś wolne z pracy, w łożku do 9:30- coś pięknego, a teraz zbieram się na wizytę :) u mnie śluzu malutko, tylko po wizycie w toalecie, białawy, bez zapachu i swędzenia a co wizytę gin stwierdza infekcję :( więc trzeba to kontrolować...
Z objawów to piersi cały czas bolą, i się powiększyły, mdłości jakby mniej- po kilka godzin nie cały dzień, osłabienie, senność, wypadające włosy i sporadyczne syfki na buzi...:(
Dam znać jak po wizycie :) trzymajcie kciuki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, a ja dziś wolne z pracy, w łożku do 9:30- coś pięknego, a teraz zbieram się na wizytę :) u mnie śluzu malutko, tylko po wizycie w toalecie, białawy, bez zapachu i swędzenia a co wizytę gin stwierdza infekcję :( więc trzeba to kontrolować...
Z objawów to piersi cały czas bolą, i się powiększyły, mdłości jakby mniej- po kilka godzin nie cały dzień, osłabienie, senność, wypadające włosy i sporadyczne syfki na buzi...:(
Dam znać jak po wizycie :) trzymajcie kciuki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam! Pewnie się już pytałam ale nie.pamiętam - gdzie chodZisz?

Do góry