reklama
Leuksypida
Fanka BB :)
No właśnie nie mam zielonego pojęcia jak długo będą mnie trzymać
Kamylcia
Dawno mnie nie było. .. ale też sporo się działo! Cały wtorek przelezalam i przeplakalam bo beta nie przyrosla mi tyle ile POWINNA ale naszczescie udało mi się umówić odrazu na wizytę j wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najważniejsze słyszałam serduszko! !!poryczalam się [emoji5] wiec juz jestem spokojna.. mamy 7t 5d dzidzia ma 1,25
Co do kalendarza chińskiego o którym wcześniej pisalyscie to mi wychodzi dziewczynka..
Kochane czy Wam też się chce cały czas jeść? To jest jakaś masakra !cały czas bym jadła eh.. mdłości cały czas dokuczają i od 2 dni wymiotuje rano.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do kalendarza chińskiego o którym wcześniej pisalyscie to mi wychodzi dziewczynka..
Kochane czy Wam też się chce cały czas jeść? To jest jakaś masakra !cały czas bym jadła eh.. mdłości cały czas dokuczają i od 2 dni wymiotuje rano.
gosiak_
Zaangażowana w BB
Kamylcia, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i jest serduszko Nie rób już bety, nie ma po co się doszukiwać problemów.Dawno mnie nie było. .. ale też sporo się działo! Cały wtorek przelezalam i przeplakalam bo beta nie przyrosla mi tyle ile POWINNA ale naszczescie udało mi się umówić odrazu na wizytę j wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najważniejsze słyszałam serduszko! !!poryczalam się [emoji5] wiec juz jestem spokojna.. mamy 7t 5d dzidzia ma 1,25
U mnie apetyt taki jak zwykle, na szczęście
Kamylcia
Ja nie chciałam robić bety tylko ze na ostatniej wizycie był tylko pęcherzyk i lekarz powiedzial żebym dwa razy zrobiła betę no i zrobiłam.. i nigdy więcej! Podziwiam te dziewczyny które regularnie robiły ja bym oszalała! !ale naszczescie wszystko jest okKamylcia, bardzo się cieszę, że wszystko dobrze i jest serduszko Nie rób już bety, nie ma po co się doszukiwać problemów.
U mnie apetyt taki jak zwykle, na szczęście
Apetytu zazdroszczę. . A najgorsze ze ja nigdy nie dojadalam zawsze jadłam ok 4-5posikow a teraz to masakra [emoji53] a jak nie zjem to mnie mdli strasznie.
Ola_fasola
Moderatorka
A ja stoluje się na patologii ciąży. Trafiłam tu wczoraj z lekkim brunatnym plamieniem. Z wczorajszego dnia usg pokrywa się miesiączka. Dzidzia rośnie. Od godziny 14.00 plamienie ustało ale nadal nie mam pojęcia skąd się wzięło.
Gratuluję wszystkim mamusia udanych wizyt. Ja dalej leżę.
Wspolczuje ! Pewnie strachu sie najadłas dobrze ze z dzidzią wszystko ok
Dawno mnie nie było. .. ale też sporo się działo! Cały wtorek przelezalam i przeplakalam bo beta nie przyrosla mi tyle ile POWINNA ale naszczescie udało mi się umówić odrazu na wizytę j wszystko jest w jak najlepszym porządku i co najważniejsze słyszałam serduszko! !!poryczalam się [emoji5] wiec juz jestem spokojna.. mamy 7t 5d dzidzia ma 1,25
Ja wlasnie nie mam apetytu, nie wiem na co mam ochotę, nie chce mi sie robić nawet zakupów bo nie wiem co kupić a to dziwne bo ja zawsze jadłam duzo ..
Natikom zapomniałam w poprzednich postach współczuje pobytu w szpitalu trzymaj die i oby było coraz lepiej .
emilja0308
Ja staram się jeść często co 3 godziny, ale jem jak wróbel ledwo coś skubnę i już mi źle więc naprawdę muszę się zmuszać
Dziewczyny wyczułam guzka w pachwinie po lewej stronie [emoji35]gin dopiero za tydz w pt [emoji35]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola_fasola
Moderatorka
Dziewczyny wyczułam guzka w pachwinie po lewej stronie [emoji35]gin dopiero za tydz w pt [emoji35]
Moze to węzły chłonne powiększone ??
reklama