reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja juz tez po spacerkach z psami, a mam ich 4 sztuki, wiec sie nachodzę. To dobra motywacja do tego, aby ruszyć cztery litery i wyjść z domu, ale fakt, ze dzisiaj nie jest dobra pogoda na spacery. Dddduuuuchotaaa B-)

A jakie pieski ?? Ja psa mam tylko jednego ale za to 4 koty :) ale spacer z psem to dobra motywacja zeby sie rano w miarę szybko ogarnąć i sie przespacerować :) ja bym pewnie nie wyszła całe dnie i bym łaziła taka nieogarnięta :)

Dziewczyny podobno nawet 1/4 ciężarnych plami i to normalne. Dla organizmu to mega przewrót hormonalny przecież. Jak lekarz mówi, że jest ok to nie ma co panikować, chociaż sama po sobie wiem, że to niełatwe. Mi teraz po 4tyg zanikają plamienia i już się zastanawiam czy to na pewno dobrze - wariatka :p

Gorąco dziś strasznie, mialam po prezent dla teściowej jechać, ale nie wiem czy się zbiorę.. Może wreszcie to ciasto marchewkowe popełnię, wczoraj kupiłam wszystko do niego.

U mnie mdłości są nadal i to cały dzień:( śluz jest biały i dość sporo go;/ plamień nie miałam, ale w trakcie wizyty pani ginekolog powiedziała, że mam nadżerkę i może ona powodować plamienia. A no i jestem co raz słabsza;(

Ja juz pisałam wczesniej
Wszystkie objawy minęły. Piersi nie bolą, mdłości minęły. A z tymi cyckami to w dzień takie jędrne a w nocy jak by sie wylaczaly i flaczki hehe. Czasem brzuch poboli ale jakoś bez rewalacji. Wstaje o 5:30 i tyle ze później musze dospac popołudniu. I to wszystko.

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super :((

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze w poprzedniej ciąży też miałam plamienia i się okazało że to szyjka się zamyka

Hej, a ja dziś wolne z pracy, w łożku do 9:30- coś pięknego, a teraz zbieram się na wizytę :) u mnie śluzu malutko, tylko po wizycie w toalecie, białawy, bez zapachu i swędzenia a co wizytę gin stwierdza infekcję :( więc trzeba to kontrolować...
Z objawów to piersi cały czas bolą, i się powiększyły, mdłości jakby mniej- po kilka godzin nie cały dzień, osłabienie, senność, wypadające włosy i sporadyczne syfki na buzi...:(
Dam znać jak po wizycie :) trzymajcie kciuki

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki zacisniete

reklama
Do góry