reklama
Ola_fasola
Moderatorka
Ja juz tez po spacerkach z psami, a mam ich 4 sztuki, wiec sie nachodzę. To dobra motywacja do tego, aby ruszyć cztery litery i wyjść z domu, ale fakt, ze dzisiaj nie jest dobra pogoda na spacery. Dddduuuuchotaaa B-)
A jakie pieski ?? Ja psa mam tylko jednego ale za to 4 koty ale spacer z psem to dobra motywacja zeby sie rano w miarę szybko ogarnąć i sie przespacerować ja bym pewnie nie wyszła całe dnie i bym łaziła taka nieogarnięta
Misiunia trzymaj się wszystko będzie dobrze[emoji8]
Nadia czuję się dokładnie jak Ty, 4 psy??? Wow podziwiam[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadia czuję się dokładnie jak Ty, 4 psy??? Wow podziwiam[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny podobno nawet 1/4 ciężarnych plami i to normalne. Dla organizmu to mega przewrót hormonalny przecież. Jak lekarz mówi, że jest ok to nie ma co panikować, chociaż sama po sobie wiem, że to niełatwe. Mi teraz po 4tyg zanikają plamienia i już się zastanawiam czy to na pewno dobrze - wariatka
Gorąco dziś strasznie, mialam po prezent dla teściowej jechać, ale nie wiem czy się zbiorę.. Może wreszcie to ciasto marchewkowe popełnię, wczoraj kupiłam wszystko do niego.
Gorąco dziś strasznie, mialam po prezent dla teściowej jechać, ale nie wiem czy się zbiorę.. Może wreszcie to ciasto marchewkowe popełnię, wczoraj kupiłam wszystko do niego.
emilja0308
Fanka BB :)
U mnie mdłości są nadal i to cały dzień śluz jest biały i dość sporo go;/ plamień nie miałam, ale w trakcie wizyty pani ginekolog powiedziała, że mam nadżerkę i może ona powodować plamienia. A no i jestem co raz słabsza;(
Zuzia92
Zaangażowana w BB
Ja juz pisałam wczesniej
Wszystkie objawy minęły. Piersi nie bolą, mdłości minęły. A z tymi cyckami to w dzień takie jędrne a w nocy jak by sie wylaczaly i flaczki hehe. Czasem brzuch poboli ale jakoś bez rewalacji. Wstaje o 5:30 i tyle ze później musze dospac popołudniu. I to wszystko.
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie objawy minęły. Piersi nie bolą, mdłości minęły. A z tymi cyckami to w dzień takie jędrne a w nocy jak by sie wylaczaly i flaczki hehe. Czasem brzuch poboli ale jakoś bez rewalacji. Wstaje o 5:30 i tyle ze później musze dospac popołudniu. I to wszystko.
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Asica66
Będzie dobrze w poprzedniej ciąży też miałam plamienia i się okazało że to szyjka się zamykaHej dziewczyny. To teraz ja w nocy miałam jakieś plamienia... pierwszy raz,jestem przerażona. Dzwoniłam do lekarza, kazał mi przyjechać ok 14, strasznie się martwię. ;(( ale byłam dosłownie 2 dni temu, i wszystko było super (
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Asica66
Kciuki zacisnieteHej, a ja dziś wolne z pracy, w łożku do 9:30- coś pięknego, a teraz zbieram się na wizytę u mnie śluzu malutko, tylko po wizycie w toalecie, białawy, bez zapachu i swędzenia a co wizytę gin stwierdza infekcję więc trzeba to kontrolować...
Z objawów to piersi cały czas bolą, i się powiększyły, mdłości jakby mniej- po kilka godzin nie cały dzień, osłabienie, senność, wypadające włosy i sporadyczne syfki na buzi...
Dam znać jak po wizycie trzymajcie kciuki
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
nadia433
Ja tez okolice Warszawy ;DNadia, Ola to gdzie wy mieszkanie? U mnie padało przed chwilą A temp. Na długi rękaw narazie
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
reklama
nadia433