reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A ja stoluje się na patologii ciąży. Trafiłam tu wczoraj z lekkim brunatnym plamieniem. Z wczorajszego dnia usg pokrywa się miesiączka. Dzidzia rośnie. Od godziny 14.00 plamienie ustało ale nadal nie mam pojęcia skąd się wzięło.
Gratuluję wszystkim mamusia udanych wizyt. Ja dalej leżę.

Wlasnie się dowiedziałam ze Moja pani ginekolog do której idę w poniedziałek ma 28 lat!!! Kurza stopa! mlodsza ode mnie!? chyba się boję do niej iść bo młoda malo doswiadczona

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie się dowiedziałam ze Moja pani ginekolog do której idę w poniedziałek ma 28 lat!!! Kurza stopa! mlodsza ode mnie!? chyba się boję do niej iść bo młoda malo doswiadczona

Można spojrzeć na to tak. Młoda będzie chciała się wykazać. Jest ambitna i robi swoją robotę jak najlepiej. Nie ma jeszcze wypracowanych rytuałów. :)

Można spojrzeć na to tak. Młoda będzie chciała się wykazać. Jest ambitna i robi swoją robotę jak najlepiej. Nie ma jeszcze wypracowanych rytuałów. :)
W sumie też sobie tłumaczę to ze bedzie bardziej dokładna? Szczegółowa...
Choć też dziwnie nogi rozłożyć przed smarkulą [emoji23][emoji23]
Kiedyś byłam już u takiego konowała który pacjentki traktował okropnie. Byle sztuka 3 min w gabinecie i sru następna!

Zwolnienia nie dała, ciąża to nie choroba, więcej do niej nie pójdę!
Dziewczyny muszę teraz zgłosić się do lekarza, który będzie prowadził moją ciążę, tylko gdzie...? Czy w przychodni przy Żelaznej przyjmują też na NFZ?
Z synkiem u pierwszej Pani lekarz i to prywatnie usłyszałam to samo i też mi nie dała. Poszłam do faceta i dostałam. Bolaly mnie strasznie jajniki A w dodatku Pracuje w zawodzie niebezpiecznym ale jej to zwisalo.
Baba babie wilkiem, nie tylko lekarze, ale niebawem się okaże w kolejkach w sklepie i u lekarzy :-D

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

A ja stoluje się na patologii ciąży. Trafiłam tu wczoraj z lekkim brunatnym plamieniem. Z wczorajszego dnia usg pokrywa się miesiączka. Dzidzia rośnie. Od godziny 14.00 plamienie ustało ale nadal nie mam pojęcia skąd się wzięło.
Gratuluję wszystkim mamusia udanych wizyt. Ja dalej leżę.
Oj biedna! Łącze się w bólu. Ale najważniejsze że dzidzia ma się dobrze...przytulam[emoji10]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt, ja na swoją tez czekam i nóżkami przebieram, jeszcze calyyyy dlugiii tydzień. Jesli chodzi o wagę to w pierwszej ciąży przytylam, uwaga!!! 30kg którąś byla lepsza??? :-) z 50 na 80. Teraz startuje z innej wagi, bo z 65 i mam nadzieje, ze nie powtórzę 30kg. Narazie waga w miejscu, a brzuszek juz widoczny. Życzę Wam miłego dnia dziewczynki :-*
Prawie, bo miałam 28na plusie :-D

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Do góry