reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jaka dyskusja a tylko jedna osoba zapytała o mycie okien [emoji12]

Ja sobie zrobiłam drzemkę z 1,5 godziny to wszyscy wydzwaniają piszą co sie dzieje [emoji849] ehh

Ja z córka tez sporo robiłam o okna tez sie pokusiłam jak juz brzuch było widac. Teraz ta ciąża duzo mnie kosztowała wie pewnie sobie podaruje. Ale tak jak mówicie każdy ma swój rozum i musi mierzyć siły na zamiary :)
Córki staram sie nie dźwigać ale czasami musze ja np wyciągnąć z wanny ale wie juz ze musi sama maszerować na gore do pokoju bo jej juz po schodach nosić nie bedzie. Wazy prawie 17 kg.

A z drugiej wtórny znam dziewczyny które serio musza na siebie uważać i tez to rozumiem, nigdy nie nazwę ich panikarami!!! Strasznie współczuje tym które od początku ciązy maja wskazania do leżenia, i najważniejsze żeby Mamy i dzieci zdrowe były :D
Ps. Jak szef wie, że w ciązy jestem to chyba mnie wywalić nie może? Nie zrobiłam dzis jeszcze nic poza koniecznym minimum...
I znalazłam jogę dla kobiet w ciązy...myślicie o jakiś ćwiczeniach...i cały czas myśle o tej szkole rodzenia i położnej hmmmm

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A z drugiej strony znam dziewczyny które serio musza na siebie uważać i tez to rozumiem, nigdy nie nazwę ich panikarami!!! Strasznie współczuje tym które od początku ciązy maja wskazania do leżenia, i najważniejsze żeby Mamy i dzieci zdrowe były :D
Ps. Jak szef wie, że w ciązy jestem to chyba mnie wywalić nie może? Nie zrobiłam dzis jeszcze nic poza koniecznym minimum...
I znalazłam jogę dla kobiet w ciązy...myślicie o jakiś ćwiczeniach...i cały czas myśle o tej szkole rodzenia i położnej hmmmm

A hahah chciałam usunąć powtórzony post i nie umiem :( ja tyle pisze bo pracować mi się nie chce :( panna przemądrzała juz zamyka pysk :p

Hmmm czy to czas na herbatę i jagodziankę?

Ja też rozglądam się za ćwiczeniami dla ciężarówek i obowiązkowo szkoła rodzenia :-) jak któraś z Warszawy się wybiera to chętnie dołączę :-)

Zostawił Cię wiedząc o dziecku już???! Jeśli tak to nie był Was warty. Trzymaj się! Na wizycie na pewno będzie ok! Który to tc?

Madziek nie macie lekko z tymi alergiami i AZS :/ Mnie dorosłej osobie nie jest łatwo na eliminacyjnej diecie, a co dopiero 7 latkowi. Dzielny jest!

Też się zastanawiam czy nie chodzić do dwoch lekarzy, mam pakiet medyczny w LuxMedzie, ale żadnego sensownego gina tam. Ale chyba pójdę do pierwszego lepszego, bo późniejsze badania będą bezpłatne.

KaLoLek pomysł na wątek spoko - trochę straszno, trochę śmieszno ;)
A skąd jestes? Też mam luxmed, i chodzę tam tylko po skierowana na badania.[emoji14]ale muszę sprawdzić bo podobno jak się jest w ciąży to wystarcza nawet zewnętrzne skierowana

W Warszawie jest kilku sensownych lekarzy wa luxmedzie tylko terminy bardzo odległe..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też rozglądam się za ćwiczeniami dla ciężarówek i obowiązkowo szkoła rodzenia :-) jak któraś z Warszawy się wybiera to chętnie dołączę :-)
Ja przed ciąża chodziłam na aqua aerobik i teraz jak tylko mdłości odpuszcza to chce wrócić. Instruktorka do ciężarnych podchodzi indywidualnie, naprawdę super sprawa. Ja chodziłam na ul.Rozbrat więc jak masz ochotę to zapraszam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry