reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jaka dyskusja a tylko jedna osoba zapytała o mycie okien [emoji12]

Ja sobie zrobiłam drzemkę z 1,5 godziny to wszyscy wydzwaniają piszą co sie dzieje [emoji849] ehh

Ja z córka tez sporo robiłam o okna tez sie pokusiłam jak juz brzuch było widac. Teraz ta ciąża duzo mnie kosztowała wie pewnie sobie podaruje. Ale tak jak mówicie każdy ma swój rozum i musi mierzyć siły na zamiary :)
Córki staram sie nie dźwigać ale czasami musze ja np wyciągnąć z wanny ale wie juz ze musi sama maszerować na gore do pokoju bo jej juz po schodach nosić nie bedzie. Wazy prawie 17 kg.

A z drugiej wtórny znam dziewczyny które serio musza na siebie uważać i tez to rozumiem, nigdy nie nazwę ich panikarami!!! Strasznie współczuje tym które od początku ciązy maja wskazania do leżenia, i najważniejsze żeby Mamy i dzieci zdrowe były :D
Ps. Jak szef wie, że w ciązy jestem to chyba mnie wywalić nie może? Nie zrobiłam dzis jeszcze nic poza koniecznym minimum...
I znalazłam jogę dla kobiet w ciązy...myślicie o jakiś ćwiczeniach...i cały czas myśle o tej szkole rodzenia i położnej hmmmm

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

A z drugiej strony znam dziewczyny które serio musza na siebie uważać i tez to rozumiem, nigdy nie nazwę ich panikarami!!! Strasznie współczuje tym które od początku ciązy maja wskazania do leżenia, i najważniejsze żeby Mamy i dzieci zdrowe były :D
Ps. Jak szef wie, że w ciązy jestem to chyba mnie wywalić nie może? Nie zrobiłam dzis jeszcze nic poza koniecznym minimum...
I znalazłam jogę dla kobiet w ciązy...myślicie o jakiś ćwiczeniach...i cały czas myśle o tej szkole rodzenia i położnej hmmmm

A hahah chciałam usunąć powtórzony post i nie umiem :( ja tyle pisze bo pracować mi się nie chce :( panna przemądrzała juz zamyka pysk :p

Hmmm czy to czas na herbatę i jagodziankę?

Ja też rozglądam się za ćwiczeniami dla ciężarówek i obowiązkowo szkoła rodzenia :-) jak któraś z Warszawy się wybiera to chętnie dołączę :-)

Zostawił Cię wiedząc o dziecku już???! Jeśli tak to nie był Was warty. Trzymaj się! Na wizycie na pewno będzie ok! Który to tc?

Madziek nie macie lekko z tymi alergiami i AZS :/ Mnie dorosłej osobie nie jest łatwo na eliminacyjnej diecie, a co dopiero 7 latkowi. Dzielny jest!

Też się zastanawiam czy nie chodzić do dwoch lekarzy, mam pakiet medyczny w LuxMedzie, ale żadnego sensownego gina tam. Ale chyba pójdę do pierwszego lepszego, bo późniejsze badania będą bezpłatne.

KaLoLek pomysł na wątek spoko - trochę straszno, trochę śmieszno ;)
A skąd jestes? Też mam luxmed, i chodzę tam tylko po skierowana na badania.[emoji14]ale muszę sprawdzić bo podobno jak się jest w ciąży to wystarcza nawet zewnętrzne skierowana

W Warszawie jest kilku sensownych lekarzy wa luxmedzie tylko terminy bardzo odległe..

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też rozglądam się za ćwiczeniami dla ciężarówek i obowiązkowo szkoła rodzenia :-) jak któraś z Warszawy się wybiera to chętnie dołączę :-)
Ja przed ciąża chodziłam na aqua aerobik i teraz jak tylko mdłości odpuszcza to chce wrócić. Instruktorka do ciężarnych podchodzi indywidualnie, naprawdę super sprawa. Ja chodziłam na ul.Rozbrat więc jak masz ochotę to zapraszam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry