Agnieszka91
Fanka BB :)
Widze że przez moje pytanie powoli się tu jakaś burza rozpętuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z drugiej strony znam dziewczyny które serio musza na siebie uważać i tez to rozumiem, nigdy nie nazwę ich panikarami!!! Strasznie współczuje tym które od początku ciązy maja wskazania do leżenia, i najważniejsze żeby Mamy i dzieci zdrowe były
Ps. Jak szef wie, że w ciązy jestem to chyba mnie wywalić nie może? Nie zrobiłam dzis jeszcze nic poza koniecznym minimum...
I znalazłam jogę dla kobiet w ciązy...myślicie o jakiś ćwiczeniach...i cały czas myśle o tej szkole rodzenia i położnej hmmmm
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Widze że przez moje pytanie powoli się tu jakaś burza rozpętuje
A skąd jestes? Też mam luxmed, i chodzę tam tylko po skierowana na badania.[emoji14]ale muszę sprawdzić bo podobno jak się jest w ciąży to wystarcza nawet zewnętrzne skierowanaZostawił Cię wiedząc o dziecku już???! Jeśli tak to nie był Was warty. Trzymaj się! Na wizycie na pewno będzie ok! Który to tc?
Madziek nie macie lekko z tymi alergiami i AZS :/ Mnie dorosłej osobie nie jest łatwo na eliminacyjnej diecie, a co dopiero 7 latkowi. Dzielny jest!
Też się zastanawiam czy nie chodzić do dwoch lekarzy, mam pakiet medyczny w LuxMedzie, ale żadnego sensownego gina tam. Ale chyba pójdę do pierwszego lepszego, bo późniejsze badania będą bezpłatne.
KaLoLek pomysł na wątek spoko - trochę straszno, trochę śmieszno
Ja przed ciąża chodziłam na aqua aerobik i teraz jak tylko mdłości odpuszcza to chce wrócić. Instruktorka do ciężarnych podchodzi indywidualnie, naprawdę super sprawa. Ja chodziłam na ul.Rozbrat więc jak masz ochotę to zapraszam.Ja też rozglądam się za ćwiczeniami dla ciężarówek i obowiązkowo szkoła rodzenia :-) jak któraś z Warszawy się wybiera to chętnie dołączę :-)
Hehe. Może i masz rację. Przynajmniej się nie zmęczeAgnieszka nie myj tych okien jak bardzo ci przeszkadzają niech rodzina umyje ani się nie zmęczysz, a my możemy tu mieć pakt nie myjących (czy ze wzg zdrowotnych, obaw, czy lenistwa - to ostatnie to o mnie )
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom