reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Truskawka89, mam mega wsparcie u rodziców, ale chłopak chce byc przy tym dziecku, chce sie nim opiekować, tylko ma kompletnie gdzieś mnie :I

reklama
Dziewczyny które będą chciały karmic piersią chętnie wam pomogę w walce o laktacje :) wiem ze walka nie jest łatwa, na początku bolesna ale zobaczycie że na prawdę warto:)

Agnieszka no mleka nie mogłaś mieć coraz więcej bo laktacje sobie sama zabijałaś przez podawania mm i butelki. Gdyby maluch był tylko na piersi to takiej sytuacji by nie było:) piersi wydają się puste bo laktacja się ustabilizowala. teraz to i tak nie ma co gdybać, wiadomo gdzie popełniłaś błąd i jeśli tylko chcesz drugie karmić jeszcze dłużej to wiesz jakich błędów już przynajmniej popełniać nie możesz:) dasz radę z drugim ;) Dziewczyny które długo kp na pewno ci pomogą:)

Dziewczyny a wierzycie w horoskop chinski plci? Ktores sie sprawdzil w pierwszej ciazy,bo mi tak :) teraz tez wychodzi mi dziewczynka :)

U mnie sie nie sprawdził, bo niby miała byc córka a jest syn, teraz niby ma byc syn, zobaczymy jak bedzie :) masz jakies przeczucia kto tam u ciebie siedzi?

Widze że przez moje pytanie powoli się tu jakaś burza rozpętuje :)
Nie nie twoje pytanie jest właśnie jednym z tych które warto było zadać, bo widać jak wiele sprzecznych informacji mamy. Fajnie o tym poduskutowac. Tym bardziej że rozmowa jest w szanujacym się tonie. Po prostu fajna wymiana opinii

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny jak znajdziecie jakieś ciekawe ćwiczenia to rzucajcie linkami bo nie jedna pewnie na tym skorzysta:)

Laurka po jakimś czasie laktacja sie wyrównuje i nie leci z laktatora tyle mleka. Ja od początku dawalam synkowi cyc i odciągane mleko laktatorem i na początku mogłam 2 buteleczki odciągnąć na lajcie, niestety później nie było już tak kolorowo, odciagalam mało. Ale synek.się.najadal z cyca bez problemu . A nerwy to.pewnie były z uwagi na skok rozwojowy. Znalas to pojecie wcześniej? Skoki bardzo dużo tłumaczą,

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry