reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za starające się.

We wtorek robiłam test i wyszły dwie kreski, także dołączam do Waszego grona.
Wg kalkulatorów ciąży termin wypada mi na 5.03.

A teraz poczytam co pisałyście bo jak zaglądałam paręd ni temu to był post tylko Oli_fasoli a teraz 33 strony!!! Jest co nadrabiać.

reklama
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za starające się.

We wtorek robiłam test i wyszły dwie kreski, także dołączam do Waszego grona.
Wg kalkulatorów ciąży termin wypada mi na 5.03.

A teraz poczytam co pisałyście bo jak zaglądałam paręd ni temu to był post tylko Oli_fasoli a teraz 33 strony!!! Jest co nadrabiać.

Według kalkulatorów ja też na 5 ☺☺

Dziewczyny kiedy zamierzacie iść do lekarza? W sumie to moja druga ciąża bo byłam kwietniówką 2010 ale jakoś mam wrażenie że nic nie wiem i nic nie pamiętam.
Chciałam aby tą ciążę prowadziła dr do której chodziłam z córcią ale wizytę mam u niej dopiero 25.07. Nie wiem czy nie za późno jak na pierwszą wizytę? Chyba zapisze się wcześniej do kogoś innego by po prostu sprawdzić czy wszystko ok bo tak długo nie wytrzymam zwłaszcza że za tydzien mamy wyjazd na weekend.

Dziewczyny kiedy zamierzacie iść do lekarza? W sumie to moja druga ciąża bo byłam kwietniówką 2010 ale jakoś mam wrażenie że nic nie wiem i nic nie pamiętam.
Chciałam aby tą ciążę prowadziła dr do której chodziłam z córcią ale wizytę mam u niej dopiero 25.07. Nie wiem czy nie za późno jak na pierwszą wizytę? Chyba zapisze się wcześniej do kogoś innego by po prostu sprawdzić czy wszystko ok bo tak długo nie wytrzymam zwłaszcza że za tydzien mamy wyjazd na weekend.

Ja mam wizytę na 07.07 :)

Masz 6 latke w domu :) ja jestem czerwcówka 2010 [emoji3] masz bunt w domu bo u nas to jakis armagedon [emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola_fasola ja mam wrażenie że moją to kilka miesięcy temu podmienili :confused: w ogóle pyskata, tysiąc razy trzeba powtarzać bo nie słyszy, nie rozumie i nie dociera do niej. Masakra! Ja juz nie mam prawie wcale cierpliwości, teraz to już mnie w ogóle roznosi. :realmad: Kary jakieś non stop ma ale nic to nie działa, nie wiem jak mam zapanować nad tym moim dzieciem.

reklama
Ola_fasola ja mam wrażenie że moją to kilka miesięcy temu podmienili :confused: w ogóle pyskata, tysiąc razy trzeba powtarzać bo nie słyszy, nie rozumie i nie dociera do niej. Masakra! Ja juz nie mam prawie wcale cierpliwości, teraz to już mnie w ogóle roznosi. :realmad: Kary jakieś non stop ma ale nic to nie działa, nie wiem jak mam zapanować nad tym moim dzieciem.

Zupełnie jakbym czytała o nas [emoji38] bunt dwulatka to było nic..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry