reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny nie straszcie mnie ! :-D dla mnie bunt dwulatka w tamtym roku to była MASAKRA .... czyli będzie gorzej ? :-D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za starające się.

We wtorek robiłam test i wyszły dwie kreski, także dołączam do Waszego grona.
Wg kalkulatorów ciąży termin wypada mi na 5.03.

A teraz poczytam co pisałyście bo jak zaglądałam paręd ni temu to był post tylko Oli_fasoli a teraz 33 strony!!! Jest co nadrabiać.
Witam i gratuluję oczywiście :)

Ja mam wizytę na 07.07 :)

Masz 6 latke w domu :) ja jestem czerwcówka 2010 [emoji3] masz bunt w domu bo u nas to jakis armagedon [emoji854]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola a wiesz, że my myslalysmy że wszystkie mamy wizyty 07.07 a ja mam wizytę w piątek czyli 08.07. :) jeszcze bym w czwartek poleciała. Wogole to mi w ciąży chyba myślenie się wyłącza, ciągle i czymś zapominam albo mówię 5 razy to samo ;) też tak macie?

Ja mam 4-latkę w domu, ale na szczęście nie wiem co to bunt. :-)
Jestem umówiona na wizytę na 2.08., bo wcześniej nie było miejsc u doktor, u której chcę prowadzić ciążę. Jednak za ok. półtorej tygodnia podejdę do niej i poproszę, żeby mnie przyjęła. Raczej nie powinno być problemu, bo jestem jej pacjentką.

Akaata mi się wydaje ze wizyta 25 lipca to będzie wam raz, bo i serduszko będzie już na 100% i będziesz już może widziała małego człowieczka zamiast kijanki;)

Witam nowe dziewczyny;) cluee ogarniasz tabelke, bo coraz tłoczniej zaczyna się robić:)

reklama
Ola a wiesz, że my myslalysmy że wszystkie mamy wizyty 07.07 a ja mam wizytę w piątek czyli 08.07. :) jeszcze bym w czwartek poleciała. Wogole to mi w ciąży chyba myślenie się wyłącza, ciągle i czymś zapominam albo mówię 5 razy to samo ;) też tak macie?

Widziałam ze pisałaś gdzieś o 8.07 [emoji38]

Z moim myśleniem tak samo ... Szczególnie w pracy już czasem niewiem jak mam sie tłumaczyć, obym tylko kogoś przypadkiem nie wysłała na drugi koniec świata [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry