bunt dwulatka to było nic..
wtedy nad dzieckiem można było zapanowac a teraz jak zacznie wyć z nie wiadomo jakiego powodu bo np. mucha lata w domu to nie ma końca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bunt dwulatka to było nic..
Witam i gratuluję oczywiścieCześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za starające się.
We wtorek robiłam test i wyszły dwie kreski, także dołączam do Waszego grona.
Wg kalkulatorów ciąży termin wypada mi na 5.03.
A teraz poczytam co pisałyście bo jak zaglądałam paręd ni temu to był post tylko Oli_fasoli a teraz 33 strony!!! Jest co nadrabiać.
Ola a wiesz, że my myslalysmy że wszystkie mamy wizyty 07.07 a ja mam wizytę w piątek czyli 08.07. jeszcze bym w czwartek poleciała. Wogole to mi w ciąży chyba myślenie się wyłącza, ciągle i czymś zapominam albo mówię 5 razy to samo też tak macie?Ja mam wizytę na 07.07
Masz 6 latke w domu ja jestem czerwcówka 2010 [emoji3] masz bunt w domu bo u nas to jakis armagedon [emoji854]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wogole to mi w ciąży chyba myślenie się wyłącza, ciągle i czymś zapominam albo mówię 5 razy to samo też tak macie?
Ola a wiesz, że my myslalysmy że wszystkie mamy wizyty 07.07 a ja mam wizytę w piątek czyli 08.07. jeszcze bym w czwartek poleciała. Wogole to mi w ciąży chyba myślenie się wyłącza, ciągle i czymś zapominam albo mówię 5 razy to samo też tak macie?