reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny, które są w drugiej lub kolejnej ciąży... czy Wy tez macie juz zaokrąglony brzuszek? W pierwszej ciąży dopiero ok 6 miesiąca było u mnie cos widać, a teraz czuję, że to nastąpi dużo wcześniej...

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Mi sie wydaje ze taki wydęty mam ..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to będziemy miały wesoło ;p
Już się nie mogę doczekać ;)
Dzisiaj zaczynam 6 tydzień :) i pomału zaczynam się cieszyć, ale u lekarza jeszcze nie byłam, więc narazie radość z umiarem ;p

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze mi się dziewczyny wydaje cały czas że albo mam puste jajo albo ciążę biochemiczną bo nie mam żadnych objawów.

Cześć dziewczyny ☺
Przyłączam się do was
Diana 22l. Ostatnia miesiączka 29.05
Termin porodu wychodzi ok 5.03
A na pierwsza wizytę jestem umówiona na wtorek 5.07 ☺ mam nadzieję ze już będzie coś widać :sorry:

Kalolek też mam takie bóle to moja pierwsza ciąża i boję się ze coś nie tak

Cześć dziewczyny ☺
Przyłączam się do was
A na pierwsza wizytę jestem umówiona na wtorek 5.07 ☺ mam nadzieję ze już będzie coś widać :sorry:

Witamy :) coraz więcej nas

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5]
Przyłączam się do was
A na pierwsza wizytę jestem umówiona na wtorek 5.07 [emoji5] mam nadzieję ze już będzie coś widać :sorry:

Super! Gratuluję! :-)

Do góry