reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Niedziękuję ☺ oby nas jak najwięcej przybyło ☺
jeżeli gin potwierdzi że póki co wszystko dobrze to w weekend powiem M. o fasolce bo jeszcze nic nie wie i nawet się nie domyśla:D
zachcianek nie mam żadnych oprócz tego że nie mam w ogóle ochoty na słodkie :p
Kochane trzymam kciuki za wasze fasolki ;)

reklama
Cześć... Claudia jestem, 23 lata. U mnie jeszcze nic nie wiadomo... ale może coś się udało chociaz nie wiadomo. Bylam 23
06 na monitoringu i niby byly juz dni plodne... 12.06 miesiaczka. Wiec zostało 9 dni do testowania...

Niestety 16.03 zabieg łyżeczkowania... ciąża obumarla 9tc :( ... czekaliśmy na nasze szczęście 2 lata... Ale nadzieja umiera ostatnia.
Wiec nie wiadomo czy zostane z Wami czy nie :) ..

Cześć... Claudia jestem, 23 lata. U mnie jeszcze nic nie wiadomo... ale może coś się udało chociaz nie wiadomo. Bylam 23
06 na monitoringu i niby byly juz dni plodne... 12.06 miesiaczka. Wiec zostało 9 dni do testowania...

Niestety 16.03 zabieg łyżeczkowania... ciąża obumarla 9tc :( ... czekaliśmy na nasze szczęście 2 lata... Ale nadzieja umiera ostatnia.

Trzymam kciuki ☺

Przykro mi... miejmy nadzieję, że to szczęście szybko do Was wróci! :-)

Nie dziękuję dziewczyny ;) jakie Wasze objawy były na początku?
U mnie chwilowo występuje "mokro" i troszkę kłuje w podbrzuszu... I bóle głowy czasem :/ ale nie nakręcam się.

No zobaczymy... bo troszkę zostało. Najlepiej bym już zatestowała... ale za wczas :(

U mnie chwilowo występuje "mokro" i troszkę kłuje w podbrzuszu... I bóle głowy czasem :/ ale nie nakręcam się.

No zobaczymy... bo troszkę zostało. Najlepiej bym już zatestowała... ale za wczas :(

Hej, u mnie jak pisałam było kłucie w podbrzuszu, teraz minęło na taki stały lżejszy ból pleców i czasem podbrzusza :) od czasu owulacji mam tam sucho jak nigdy...nie wiem po co wkładki noszę ;)

Dziś powiedziałam do męża: martwię się (kiedy ja się nie martwię? :p ) bo mi minęła ta wrażliwość na zapach, zero mdłości...jakby zmniejszenie objawów? Choć plecy bolą, piersi tak że już drugi dzień nawet śpię w lekkim staniku bo normalnie masakra, siku co chwila...i krwawienia, plamienia brak :) a mąż na to: i wkurzyć Cię jest super łatwo. Jesteś w ciąży, wszystko ok :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

U mnie 9 dni po owulce jednorazowy krotki dziwny bol/kłócie macicy i od dnia następnego codziennie lekki bol ale myślałam ze to bardziej z powodu zbillizajacej się @ A teraz tak myślę że mogła to być inplantacja ☺ A tak poza tym żadnych objawów aż do czasu spodziewanej @ która nie przyszła ☺

Cluue możesz dopisać mi ze nie mam dzieci to moja pierwsza ciąża ☺

Do góry