reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Niedziękuję ☺ oby nas jak najwięcej przybyło ☺
jeżeli gin potwierdzi że póki co wszystko dobrze to w weekend powiem M. o fasolce bo jeszcze nic nie wie i nawet się nie domyśla:D
zachcianek nie mam żadnych oprócz tego że nie mam w ogóle ochoty na słodkie :p
Kochane trzymam kciuki za wasze fasolki ;)

reklama
Cześć... Claudia jestem, 23 lata. U mnie jeszcze nic nie wiadomo... ale może coś się udało chociaz nie wiadomo. Bylam 23
06 na monitoringu i niby byly juz dni plodne... 12.06 miesiaczka. Wiec zostało 9 dni do testowania...

Niestety 16.03 zabieg łyżeczkowania... ciąża obumarla 9tc :( ... czekaliśmy na nasze szczęście 2 lata... Ale nadzieja umiera ostatnia.
Wiec nie wiadomo czy zostane z Wami czy nie :) ..

Cześć... Claudia jestem, 23 lata. U mnie jeszcze nic nie wiadomo... ale może coś się udało chociaz nie wiadomo. Bylam 23
06 na monitoringu i niby byly juz dni plodne... 12.06 miesiaczka. Wiec zostało 9 dni do testowania...

Niestety 16.03 zabieg łyżeczkowania... ciąża obumarla 9tc :( ... czekaliśmy na nasze szczęście 2 lata... Ale nadzieja umiera ostatnia.

Trzymam kciuki ☺

Przykro mi... miejmy nadzieję, że to szczęście szybko do Was wróci! :-)

Nie dziękuję dziewczyny ;) jakie Wasze objawy były na początku?
U mnie chwilowo występuje "mokro" i troszkę kłuje w podbrzuszu... I bóle głowy czasem :/ ale nie nakręcam się.

No zobaczymy... bo troszkę zostało. Najlepiej bym już zatestowała... ale za wczas :(

U mnie chwilowo występuje "mokro" i troszkę kłuje w podbrzuszu... I bóle głowy czasem :/ ale nie nakręcam się.

No zobaczymy... bo troszkę zostało. Najlepiej bym już zatestowała... ale za wczas :(

Hej, u mnie jak pisałam było kłucie w podbrzuszu, teraz minęło na taki stały lżejszy ból pleców i czasem podbrzusza :) od czasu owulacji mam tam sucho jak nigdy...nie wiem po co wkładki noszę ;)

Dziś powiedziałam do męża: martwię się (kiedy ja się nie martwię? :p ) bo mi minęła ta wrażliwość na zapach, zero mdłości...jakby zmniejszenie objawów? Choć plecy bolą, piersi tak że już drugi dzień nawet śpię w lekkim staniku bo normalnie masakra, siku co chwila...i krwawienia, plamienia brak :) a mąż na to: i wkurzyć Cię jest super łatwo. Jesteś w ciąży, wszystko ok :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

U mnie 9 dni po owulce jednorazowy krotki dziwny bol/kłócie macicy i od dnia następnego codziennie lekki bol ale myślałam ze to bardziej z powodu zbillizajacej się @ A teraz tak myślę że mogła to być inplantacja ☺ A tak poza tym żadnych objawów aż do czasu spodziewanej @ która nie przyszła ☺

Cluue możesz dopisać mi ze nie mam dzieci to moja pierwsza ciąża ☺

Do góry