reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Maziajka dzięki, już Cię dopisałam :)
KaLOLek Ciebie już mam :*

Jak tam dziewczyny humorki dzisiaj ? :) Ja mam takiego leeenia że szok, nic kompletnie mi się nie chce, do tego mi ciągle duszno ... po obiedzie jedziemy na działkę się zrelaksowac więc może się trochę rozbudzę :)

Miałyście może w poprzedniej ciąży kontrole z ZUSu ? My planowaliśmy jechać w sierpniu na kilka dni nad jezioro ale będę już wtedy na L4 i się obawiam... Podobno przeprowadzają kontrolę nawet gdy ma się na zwolnieniu że można chodzić.

U mnie dziś też jakiś kryzys- plecy i podbrzusze - nie silny ból ale taki stały...poszliśmy na spacer i małe zakupy bo czułam, że muszę się rozruszać. Zwłaszcza, że dziś intensywny dzień- imieninowy grill, a wieczorem wyjście do knajpy świętować urodziny. A tu ledwo do domu się doczłapałam :( szczęście, ze mamy klimatyzację w mieszkaniu ;) więc jednak wzięłam pierwszą no-spę (miałam tylko forte) i jakoś mi lżej? Może to moja psychika, a może lek już działa po 30minutach...? Mam nadzieję, że forte nam wolno :) problem numer dwa to jak ukryć nie picie ;) na grillu będę miała wymówkę- kierowca, a wieczorem idziemy z bliskimi znajomymi to najwyżej powiem, że staramy się o dziecko i wolę nie ryzykować? Ehhh

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

bertha, kalolek, ja się jeszcze nie przejmuje, może to i lepiej, bo za szybko po poronieniu to ryzyko. Co ma byc to będzie :)

U mnie dziś też jakiś kryzys- plecy i podbrzusze - nie silny ból ale taki stały...poszliśmy na spacer i małe zakupy bo czułam, że muszę się rozruszać. Zwłaszcza, że dziś intensywny dzień- imieninowy grill, a wieczorem wyjście do knajpy świętować urodziny. A tu ledwo do domu się doczłapałam :( szczęście, ze mamy klimatyzację w mieszkaniu ;) więc jednak wzięłam pierwszą no-spę (miałam tylko forte) i jakoś mi lżej? Może to moja psychika, a może lek już działa po 30minutach...? Mam nadzieję, że forte nam wolno :) problem numer dwa to jak ukryć nie picie ;) na grillu będę miała wymówkę- kierowca, a wieczorem idziemy z bliskimi znajomymi to najwyżej powiem, że staramy się o dziecko i wolę nie ryzykować? Ehhh

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Kalolek, nospe forte mozna w ciąży. ja miałam przepisana 3x1 wlasnie bo miałam takie skurcze, bóle.

reklama
Dziewczyny, które są w drugiej lub kolejnej ciąży... czy Wy tez macie juz zaokrąglony brzuszek? W pierwszej ciąży dopiero ok 6 miesiąca było u mnie cos widać, a teraz czuję, że to nastąpi dużo wcześniej...

Napisane na ASUS_Z00AD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry