reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Lilija prawdopodobnie tak. Lekarz mówi, że jak będzie ok to mogę spróbować rodzić naturalnie ale raczej nie wróży mi... ehhh, szkoda ;(
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Asica66
Fanka BB :)
Ja od pierwszych skurczy urodziłam po 6,5 godzinach nie było tragicznie bez znieczulenia. Ale po porodzie to dopiero wylam. Nie byłam wstanie wstać z łóżka. Po 3 dniach wypisali mnie do domu ale okazało się że zostawili mi jakiegoś krzepa i szło mi zakażenie wylam przez prawie dwa tygodnie. I tego się boję
Ja pierwsza core rodzilam sn 9 godzin bez zadnego znieczulenia,nie bylo tak zle chociaz ból ogromny,najgorzej wspominam bóle krzyzowe,ale pozniej super o wlasnych silach poszlam do sali i moglam zajmowac sie mala.Mam nadzieje,ze drugi bedzie troche lzejszy.
Ja pierwszą rodziłam 21h od skurczy co 10 min. Tragedia, ale obok mnie dziewczyna miała znieczulenie. Nie wiedziała co i kiedy robić, lekarze krzyczeli że udusi dziecko...więc nie zdecyduję sie po tym widowisku na znieczulenie Drugą rodziłam szybciej jakieś 5 h i wspominam dużo lepiej. Mam nadzieję że przy 3 pójdzie ekspresowo
Monia8173 jakto obok ciebie? Na tej samej sali? To tragedia jeśli chodzi o lekarzy którzy nie potrafili nią pokierować. To oni powinni mówić co i jak a nie się drzeć na przestraszoną kobietę w trakcie porodu. A niby w Polsce jest akcja rodzić po ludzku. ......
Tak, obok mnie. Dzielił nas parawan. Mówili jej ale w ogóle nie słuchała. Wydawało mi się że nie czuje tego co trzeba robić. A szpital przyjazny dziecku Od tego czasu jestem przeciwko znieczuleniu chociaż przeżyłam dramat przy 1 porodzie. 12 lat a mnie się śni koszmar że znów to samoMonia8173 jakto obok ciebie? Na tej samej sali? To tragedia jeśli chodzi o lekarzy którzy nie potrafili nią pokierować. To oni powinni mówić co i jak a nie się drzeć na przestraszoną kobietę w trakcie porodu. A niby w Polsce jest akcja rodzić po ludzku. ......
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Monia8173 jakto obok ciebie? Na tej samej sali? To tragedia jeśli chodzi o lekarzy którzy nie potrafili nią pokierować. To oni powinni mówić co i jak a nie się drzeć na przestraszoną kobietę w trakcie porodu. A niby w Polsce jest akcja rodzić po ludzku. ......
Niby to dobrze powiedziane. Widziałyście nowy raport NIK na temat porodów? ŻADNA z 24 kontrolowanych placówek nie spełnia wszystkich wymogów.. Tu szczegóły: Link do: NIK o opiece okołoporodowej na oddziałach położniczych - Najwyższa Izba Kontroli