reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla :((( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh

reklama
misiunia tez uzywałam *spam*, ale jakos super nie działaja, lepsze domowe sposoby, tylko absolutnie nie pij soku z malin, bo moze powodowac skurcze.

Jak je robisz?

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Mięso mielone podsmażam z cebulką, doprawiam i gaszeruję naleśniki. Te z mięsem obtaczam w jajku i bulce tartej jak kotlety mielone i smażę na patelni.
Szpinak rozmrażam przyprawiam pieprzem i solą, dodaję pokrojoną fetę i fadzeruję. Przed zjedzeniem podsmażam i kładę plasterek zoltego sera na wierzch.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja miałam poród naturalny bez znieczulenia. Wspominam go bardzo dobrze i mógłby się taki powtórzyć. [emoji4] 3h rodziłam. [emoji4] Do partych skakałam na piłce, której nikomu nie chciałam oddać. [emoji4] Oczywiście mąż był ze mną. [emoji4][emoji4][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja mialam 1 porod naturalny, długi i bez znieczulenia.
2 była cc nieplanowana, znieczulenie ogólne.
Po naturalnym minęło wszystko jak urodziłam.
Po cc jeszcze tydzień płakałam, 3 tyg nie byłam w stanie sama się podnieść a do teraz mam łzy w oczach na samą myśl...a minęło 6 miesięcy ;(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
A więc będziesz musiała mieć znów cc co nie?
MoniaKari rozumiem że cierpialas, każdy prZeżywa poród na swój własny sposób , każdy ma własny poziom znoszenia bólu.
Ja wolę jednak męczyć się przed niz nawet kilka tygodni po cc.
Po naturalnym porodzie bolało mnie jedynie w ten sam.dzień. A już po 2 godzinach po Mylam się i normalnie funkcjonowalam. Nie wspominając ze masz od razu dziecko na piersi.

reklama
Od 1 skurczu do porodu minęło 7 godzin. 6 byłam bez męża bo to była noc i kazałam mu.jechać do domu. Miałam mieć rano podawana oxy, bo przyjechałam bez skurczu-wody mi.odeszły. Ale w nocy się zaczęło rozkręcać. Mąż wbiegł na salę jak zaczynałam parte. Tym razem mam w tyłku! Nie pozwolę mu jechać do domu. W sumie nie wiem dlaczego nie dzwoniłam do niego jak się zaczynały skurcze

Do góry