misiunia27
Fanka BB :)
dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla (( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
*spam*. To są leki dla kobiet w ciąży.dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla (( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
*spam*. One są specjalnie dla kobiet w ciąży. W pierwszej ciąży też w pierwszym trymestrze mnie gardło bolało i używałam *spam*.dziewczyny, wie ktoras czy mozna cokolwiek brac na przeziebienie w pierwszym trymestrze? zwlaszcza bol gardla (( dopadl mnie straszny, chyba sie od meza zarazilam,ehhhh
Mięso mielone podsmażam z cebulką, doprawiam i gaszeruję naleśniki. Te z mięsem obtaczam w jajku i bulce tartej jak kotlety mielone i smażę na patelni.Jak je robisz?
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
A więc będziesz musiała mieć znów cc co nie?Ja mialam 1 porod naturalny, długi i bez znieczulenia.
2 była cc nieplanowana, znieczulenie ogólne.
Po naturalnym minęło wszystko jak urodziłam.
Po cc jeszcze tydzień płakałam, 3 tyg nie byłam w stanie sama się podnieść a do teraz mam łzy w oczach na samą myśl...a minęło 6 miesięcy ;(
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom