reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jak ja chodziłam do szkoły rodzenia to polozone od razu mowily, ze niby maja znieczulenie, ale anestezjolog jest z innego oddziału i nie zawsze ma czas przyjsc, mysle, ze w szpitalach uznaja to dalej za fanaberie, poza tym z tego co wiem, to oni jakos z nfz musza sie za to rozliczac i pisac powod, ale skoro zmieniło sie prawo, to moze bedzie teraz lepiej.

Dziewczyny, a ja chcę ze znieczuleniem :( dwie moje koleżanki w zeszłym roku tak rodziły, i obie zadowolone :) i myśle o szkole rodzenia, żeby wiedzieć choc troszkę co i jak...

Za to bliska kumpela rodziła z duża dawką oxy drugie dziecko, i pol roku na wspomnienie bólu płakała (mimo, że sam akcji niecała godzina)... I podobno problem z pokarmem po oxy :(

Żona kumpla z pracy przy drugim cc zatrzymała się na stole i musieli ratować...więc to serio jest niebezpieczne :( oczywiście jeśli są wskazania to konieczne, ale nie wyobrażam sobie cc na widzi-mi-sie...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witam dziewczyny, wróciłam właśnie od lekarza więc na 25 urodziny usłyszałam serduszko. Moje maleństwo ma idealnie 7 tygodni i 3 dni:) Mamy zlecone mnóstwo badań i dostałam leki przeciwwymiotne bo bardzo szybko tracę na wadzę, z tego względu dostałam też L4:) A jakby któraś chciała nazwę leku to Imbifen jest sprzedawany bez recepty:)

Witam dziewczyny, wróciłam właśnie od lekarza więc na 25 urodziny usłyszałam serduszko. Moje maleństwo ma idealnie 7 tygodni i 3 dni:) Mamy zlecone mnóstwo badań i dostałam leki przeciwwymiotne bo bardzo szybko tracę na wadzę, z tego względu dostałam też L4:) A jakby któraś chciała nazwę leku to Imbifen jest sprzedawany bez recepty:)
Super gratuluję serduszka mamusiu :-D

reklama
Do góry