Ja też jutro sie wybieram do lekarza, ale usg jest zawsze na wizycie. Tez się nie mogę doczekaćJa mam usg jutro a wizytę w czwartek i też liczę już na zwolnienie...
reklama
Mama2raz
Fanka BB :)
Czemu masz usg i wizytę w innym terminie??Ja mam usg jutro a wizytę w czwartek i też liczę już na zwolnienie...
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też jutro idę na wizyte też mam nadzieję na usg.Ja też jutro sie wybieram do lekarza, ale usg jest zawsze na wizycie. Tez się nie mogę doczekać
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ManiekMamuciManiak
Zaciekawiona BB
U mnie wizyta w czwartek. Muszę pogadać z lekarzem o zwolnieniu, bo jakoś mi się nie widzi w zimnie i przy surowym mięsie pracować. Boję się trochę.
D
Deleted member 134305
Gość
Jak ja chodziłam do szkoły rodzenia to polozone od razu mowily, ze niby maja znieczulenie, ale anestezjolog jest z innego oddziału i nie zawsze ma czas przyjsc, mysle, ze w szpitalach uznaja to dalej za fanaberie, poza tym z tego co wiem, to oni jakos z nfz musza sie za to rozliczac i pisac powod, ale skoro zmieniło sie prawo, to moze bedzie teraz lepiej.
Dziewczyny, a ja chcę ze znieczuleniem dwie moje koleżanki w zeszłym roku tak rodziły, i obie zadowolone i myśle o szkole rodzenia, żeby wiedzieć choc troszkę co i jak...
Za to bliska kumpela rodziła z duża dawką oxy drugie dziecko, i pol roku na wspomnienie bólu płakała (mimo, że sam akcji niecała godzina)... I podobno problem z pokarmem po oxy
Żona kumpla z pracy przy drugim cc zatrzymała się na stole i musieli ratować...więc to serio jest niebezpieczne oczywiście jeśli są wskazania to konieczne, ale nie wyobrażam sobie cc na widzi-mi-sie...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Za to bliska kumpela rodziła z duża dawką oxy drugie dziecko, i pol roku na wspomnienie bólu płakała (mimo, że sam akcji niecała godzina)... I podobno problem z pokarmem po oxy
Żona kumpla z pracy przy drugim cc zatrzymała się na stole i musieli ratować...więc to serio jest niebezpieczne oczywiście jeśli są wskazania to konieczne, ale nie wyobrażam sobie cc na widzi-mi-sie...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
emilja0308
Witam dziewczyny, wróciłam właśnie od lekarza więc na 25 urodziny usłyszałam serduszko. Moje maleństwo ma idealnie 7 tygodni i 3 dni Mamy zlecone mnóstwo badań i dostałam leki przeciwwymiotne bo bardzo szybko tracę na wadzę, z tego względu dostałam też L4 A jakby któraś chciała nazwę leku to Imbifen jest sprzedawany bez recepty
Asica66
Super gratuluję serduszka mamusiuWitam dziewczyny, wróciłam właśnie od lekarza więc na 25 urodziny usłyszałam serduszko. Moje maleństwo ma idealnie 7 tygodni i 3 dni Mamy zlecone mnóstwo badań i dostałam leki przeciwwymiotne bo bardzo szybko tracę na wadzę, z tego względu dostałam też L4 A jakby któraś chciała nazwę leku to Imbifen jest sprzedawany bez recepty
ania1978k
Mnie tyljo caly czas nudzi wspolczuje wymiotow koszmar ja tez mialam cc ze wskazaniami teraz z perspektywy czasu nawet jak nie bedzie wskazañ to tez chce
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Natusia :-)
Witajcie Kochane. Jestem w 7 tygodniu ciąży. Termin mam wyznaczony na 24 marca.Przyjmiecie mnie do Waszego grona?