reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola fasola też mam termin.na 8 marca,to już pełny 9 tydz mamy zaraz 10[emoji4]też liczę na prezent na dzień kobiet ale wątpię,że aż tak się uda [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) :)

Zazdroszczę Wam wizyt i serduszek :tak: Ja jeszcze 9 dni :baffled: Normalnie z nerwów to nie wiem co zrobię, staram się tak nie myśleć o tej wizycie ale wiecie jak to jest :laugh2::-pMy wychodzi termin z OM na 19 marca, a ja mam urodziny 21 marca :-) :)

Wow, duży chłopczyk się urodził.
Ja się bałam, że córka będzie miała makrosomię z powodu mojej cukrzycy, ale na szczęście nie była duża. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Lekarz wyliczył ze bedzie ponad 6 kilo podczas badania usg przed porodem. Byłam w lekkim szoku na szczęście się pomylił :p

Zazdroszczę Wam wizyt i serduszek :tak: Ja jeszcze 9 dni :baffled: Normalnie z nerwów to nie wiem co zrobię, staram się tak nie myśleć o tej wizycie ale wiecie jak to jest :laugh2::-pMy wychodzi termin z OM na 19 marca, a ja mam urodziny 21 marca :-) :)
Ja też zazdroszczę! Wizytę mam 8 sierpnia do tego czasu chyba oszaleje. Z OM wychodzi termin na 27 marca.

Ja do 10.08, ale serduszko już widziałam 2 razy wcześniej. Ale i tak się dłuuuuuuuuży strasznie! Mąż był na jednym usg ze mną, teraz pewnie na genetycznym będziemy razem. Na wizyty zwykłe go nie zabieram.

reklama
Ja idę teraz 3sierpnia. I doczekać się nie moge, bo chce usłyszeć serduszko i muszę dostać coś na wymioty bo padne...o ile nie zrobię tego do środy :-/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry