reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzięki dziewczyny.
Truskawka o to mi chodziło czy na zwolnieniu nalicza mi sie urlop, do pracy tam nie wrócę na pewno to nie jest praca dla kobiet z dziećmi, urlop zakazany, zwolnienie tez, jak druga osoba jest na urlopie to praca po 9 godzin, z jednym dzieckiem było mi cieżko.

Eveee dobrze ze mąż wrócił :) ja nadal mam pod opieką swojego i juz mnie szlag trafia bo tylko leży i wymyśla a to mu inhalator kup a to śniadanie zrób a to syrop jedz kup w aptece, juz go opieprzyłam ...

reklama
Dzięki dziewczyny.
Truskawka o to mi chodziło czy na zwolnieniu nalicza mi sie urlop, do pracy tam nie wrócę na pewno to nie jest praca dla kobiet z dziećmi, urlop zakazany, zwolnienie tez, jak druga osoba jest na urlopie to praca po 9 godzin, z jednym dzieckiem było mi cieżko.

Eveee dobrze ze mąż wrócił :) ja nadal mam pod opieką swojego i juz mnie szlag trafia bo tylko leży i wymyśla a to mu inhalator kup a to śniadanie zrób a to syrop jedz kup w aptece, juz go opieprzyłam ...

Ojj masz się z tym mężem.... [emoji12] Jak długo on zamierza chorować? [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ojj masz się z tym mężem.... [emoji12] Jak długo on zamierza chorować? [emoji23][emoji23][emoji23]

Jak do jutra nie minie mu kaszel to idzie znowu do lekarza, dzis kasłał całą noc i dalej gorączka ... Ale zamiast odpoczywać bez dziecka musze zajmować sie nim..

Jak do jutra nie minie mu kaszel to idzie znowu do lekarza, dzis kasłał całą noc i dalej gorączka ... Ale zamiast odpoczywać bez dziecka musze zajmować sie nim..

Hmm to rzeczywiście go meczy. Jeśli nic nie przechodzi, to niech leci do lekarza, bo się wykończy.

Ja dziś wstałam po 12, wczoraj kolacja urodzinowa męża się przeciągnęła nieco i zakotwiczyłam w łożku o 3. Powiem Wam, że obserwowanie na trzeźwo pijącego towarzystwa to ciekawe doświadczenie socjologiczne [emoji23] Dziś na obiad do teściów jedziemy, wiec w planach relaks z książka w ogrodzie :) Miłej niedzieli ciężarówki!

Cześć dziewczyny. Przeczytałam wszystko, ale się nie ustosunkuje bo strasznie dużo naskrobalyscie gaduly! :p.
Wczoraj jak wiecie żygałam ale co gorsze dostałam bólów głowy jakby migrenowych, naszła mi mgła na jedno oko i lekko zaczęła dretwiec ręka z tej samej strony. W sumie.kiedyś już tak miałam i może bym to olała gdyby nie to że pisałam mężowi SMS bo był w pracy i za cholerę nie mogłam wypowiedzieć słowa migrena, nawet w głowie nie wiedziałam jak ono dokładnie brzmi, mówiąc na głos to już kompletna klapa. PrZestraszył się. Idę w tygodniu po skierowanie na tomograf lub rezonans. Ciekawe czy będę mogła wykonać.

Witam nowe mamusie :-)

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Witaj, ja mam również bóle migrenowe ostatnio zdarzają mi się co dwa-trzy dni. Zastanawiam się czy iść do neurologa czy na początek skonsultować się z moją ginekolog.

reklama
Do góry