reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ola fasola też mam termin.na 8 marca,to już pełny 9 tydz mamy zaraz 10[emoji4]też liczę na prezent na dzień kobiet ale wątpię,że aż tak się uda [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) :)

Zazdroszczę Wam wizyt i serduszek :tak: Ja jeszcze 9 dni :baffled: Normalnie z nerwów to nie wiem co zrobię, staram się tak nie myśleć o tej wizycie ale wiecie jak to jest :laugh2::-pMy wychodzi termin z OM na 19 marca, a ja mam urodziny 21 marca :-) :)

Wow, duży chłopczyk się urodził.
Ja się bałam, że córka będzie miała makrosomię z powodu mojej cukrzycy, ale na szczęście nie była duża. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Lekarz wyliczył ze bedzie ponad 6 kilo podczas badania usg przed porodem. Byłam w lekkim szoku na szczęście się pomylił :p

Zazdroszczę Wam wizyt i serduszek :tak: Ja jeszcze 9 dni :baffled: Normalnie z nerwów to nie wiem co zrobię, staram się tak nie myśleć o tej wizycie ale wiecie jak to jest :laugh2::-pMy wychodzi termin z OM na 19 marca, a ja mam urodziny 21 marca :-) :)
Ja też zazdroszczę! Wizytę mam 8 sierpnia do tego czasu chyba oszaleje. Z OM wychodzi termin na 27 marca.

Ja do 10.08, ale serduszko już widziałam 2 razy wcześniej. Ale i tak się dłuuuuuuuuży strasznie! Mąż był na jednym usg ze mną, teraz pewnie na genetycznym będziemy razem. Na wizyty zwykłe go nie zabieram.

reklama
Ja idę teraz 3sierpnia. I doczekać się nie moge, bo chce usłyszeć serduszko i muszę dostać coś na wymioty bo padne...o ile nie zrobię tego do środy :-/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry