reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Hej dziewczyny :) ja pewnie teraz pójdę w następnym tygodniu upewnić się że wszystko ok i może od razu zrobimy genetyczne :)

Kurcze dziewczyny czy Wy też (przynajmniej niektóre ;)) jesteście tak padnięte?? Ja mam zero siły..... chciałam posprzątać mieszkanie w końcu w weekend ale ledwo mam siłę wstać z łóżka czy z kanapy :((((((

Na dodatek mój mąż też chory, więc solidaryzuje się z Tobą Ola :( ale już dziś lepiej, tylko w nocy spalam w innym pokoju żeby się nie zarazić, dziś już lepiej z nim. Za to ja ledwo laze :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) ja pewnie teraz pójdę w następnym tygodniu upewnić się że wszystko ok i może od razu zrobimy genetyczne :)

Kurcze dziewczyny czy Wy też (przynajmniej niektóre ;)) jesteście tak padnięte?? Ja mam zero siły..... chciałam posprzątać mieszkanie w końcu w weekend ale ledwo mam siłę wstać z łóżka czy z kanapy :((((((

Na dodatek mój mąż też chory, więc solidaryzuje się z Tobą Ola :( ale już dziś lepiej, tylko w nocy spalam w innym pokoju żeby się nie zarazić, dziś już lepiej z nim. Za to ja ledwo laze :(

A nie za wcześnie na genetyczne?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

A nie za wcześnie na genetyczne?

Ja będę miała chyba 11 tydzień ok 12 sierpnia, muszę policzyć dokładnie :) będę miała też usg z tym całym nofty ale to pod koniec sierpnia dopiero i chciałabym zrobić usg u mojego normalnego lekarza wcześniej żeby nie myśleć o tym przez miesiąc.. ale zobaczymy jeszcze :) a który Ty masz dokładnie tydzień eveee bo można się tu pogubić :)

Ja mam wg om 9t3d, a wg usg ok 8t3d, co by się zgadzało, bo owulkę miałam tydzień późnej.
Aby usg genetycze było wiarygodne, musi didziuś mieć przynajmniej 45 mm. [emoji4]

Ja będę miała chyba 11 tydzień ok 12 sierpnia, muszę policzyć dokładnie :) będę miała też usg z tym całym nofty ale to pod koniec sierpnia dopiero i chciałabym zrobić usg u mojego normalnego lekarza wcześniej żeby nie myśleć o tym przez miesiąc.. ale zobaczymy jeszcze :) a który Ty masz dokładnie tydzień eveee bo można się tu pogubić :)

Usg + Pappa chyba?
Nifty to badanie genetyczne za 2500.
Ja Nifty robię w 10tc a usg genetyczne plus Pappa w 12 tc.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Usg + Pappa chyba?
Nifty to badanie genetyczne za 2500.
Ja Nifty robię w 10tc a usg genetyczne plus Pappa w 12 tc.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem co to nifty... ja razem z nifty bede miała jeszcze usg. To będzie jakiś 13 tydzień pewnie. Ale chce zrobić też wcześniej usg żeby nie siedzieć jak na szpilkach

Wiem co to nifty... ja razem z nifty bede miała jeszcze usg. To będzie jakiś 13 tydzień pewnie. Ale chce zrobić też wcześniej usg żeby nie siedzieć jak na szpilkach

Swoją drogą wg wytycznych z niektórych laboratoriów nifty powinno się raczej robić po 12 tyg.. nie mówię, że tak jest, ja robie później bo akurat wtedy lekarz który chce żeby się mną zajął wraca z urlopu

I nie ma sensu robić pappa jeśli zrobisz już nifty... jeśli nofty wyjdzie dobrze a pappa źle to poddasz się amniopunkcji? Przecież niektórzy lekarze po złym wyniku pappa rekomendują najpierw nifty, a dopiero potem badania inwazyjne...

Ja mam tak samo!!! Jestem padnieta, czuje sie jakby co najmniej walec po mnie przejechał. Zmieniałam dzisiaj pościel, później musiałam odpoczywać:-/ nie wspomnę juz o wdrapanie sie po schodach np do mojej mamy na 3 piętro. Litości!!! Kondycja na minusie :-/

reklama
Ja mam tak samo!!! Jestem padnieta, czuje sie jakby co najmniej walec po mnie przejechał. Zmieniałam dzisiaj pościel, później musiałam odpoczywać:-/ nie wspomnę juz o wdrapanie sie po schodach np do mojej mamy na 3 piętro. Litości!!! Kondycja na minusie :-/
Ehhh :(
Musimy przetrwac :/ ale dobrze wiedzieć że nie tylko ja tak mam :)

Do góry