reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mi też w upały puchną stopy , akurat teraz tragedii nie ma, ale rok temu jak byłam na finiszu z synkiem to wyglądałam jak OGR!

plus rodzenia w zimie jest taki, ze sie nie straszy opuchnietymi nogami :D ale minus taki, ze ciezko znalezc kozaki do ktorych takie nogi da sie wlozyc hihi

reklama
Ja dziewczynki dzisiaj na dzialeczce jestem opalanie troszkę :-D od 9 tu jestem i pewnie do 13 wytrzymam dzieciaki się chlapią a ja na leżaczku;-)

Lilija mam wlasnie emu z poprzedniej ciazy, bo tez rodzilam w zimie i zostawilam je wlasnie na kolejna ciaze :)
Asica ja od jutra urlopik wiec tez sie bede opalac i nawet mały basen mamy koło domu, wiec moze sie zamocze :)

Dzol, Tomag Trzymajcie się. Trzymam kciuki żeby jak najszybciej Wam się udało zobaczyć 2 kreski.
Co do ciśnienia to u mnie zawsze niskie, zazwyczaj niżej niz 120 na 80. Chociaż w pierwszej ciąży zawsze było ciutke wyższe ( pewnie dlatego że przed wizytami się denerwowalam).
Co do objawów to piersi cały czas bolą( wieczorem i w nocy najmocniej). Mdłości jak na złość już drugi tydzień z rzędu w weekend. Od poniedziałku do czwartku spokój. Ale na szczęście nie wymiotuje.
Czy to możliwe że jedząc więcej i częściej można schudnąć 0.5 kg? Dziwi mnie to i to bardzo.

Agnieszka, mam wrazenie ze metabolizm sie przyspiesza, ja nic nie przytylam a jem bardzo duzo (tak mi sie wydaje przynajmniej), bo jestem ciagle glodna... i niestety nie wchodzą mi rzeczy ktore jemy normalnie (zdrowe, czyli masa warzyw etc), tylko najlepiej smieciowe jedzenie i duzo :p a waga raczej nie rośnie

reklama
Do góry