reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

to co ma się wchłonać to się wchłonie, musi wylecieć, bo w końcu to się rozpuszcza :)

przykro mi bardzo :( do lekarza idź, lepiej upewnić się, że wszystko się oczyściło.

zawsze możesz przenosic i byc "rasowa" marcówką :D

Dziewczyny zazdroszcze Wam tych mdłosci, ja już je miałam, a teraz mi przeszły i bardzo się boje, ze ciaża przestała się rozwijąć :(
Monka Dzieeeeki, ale jednak wolę być taką udawaną niż przenosić :p.

Też.mi minęły, w pierwszej ciąży miałam identycznie. Także spokojnie

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Lilija, nie wyganiam Cię :* Zostań :tak:

Dyana, powodzenia na wizycie &&&&&&

A ja w poprzedniej ciąży miałam dość wysokie ciśnienie, nie pamiętam ile ale byłam z tego powodu w szpitalu. A to wszystko ze stresu. Przed każdą wizytą się tak stresowałam, że jak mi mierzyła ciśnienie to miałam wysokie.

Lilija, nie wyganiam Cię :* Zostań :tak:

Dyana, powodzenia na wizycie &&&&&&

A ja w poprzedniej ciąży miałam dość wysokie ciśnienie, nie pamiętam ile ale byłam z tego powodu w szpitalu. A to wszystko ze stresu. Przed każdą wizytą się tak stresowałam, że jak mi mierzyła ciśnienie to miałam wysokie.
O tak wysokie ciśnienie jest niebezpieczne w ciąży. Chyba z tego co pamiętam powyżej 140 (?). Koleżanka miała przez to wcześniej rozwiązaną ciążę

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

To ja miałam 80/60 i mi lekarz powiedział ze dobre !!! A wychodzi na to ze mam niskie ! Mój lekarz czasami mnie denerwuje bo on tak za duzo mi nie powie zeby zamieszania nie robić . Ale mógłby mi powiedzieć ze mam niskie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez mialam wysokie cisnienie i przez to rozwiazanie ciazy miesiac przed terminem, teraz lekarz mowi, ze to sie powtórzy, wiec czesto mierze cisnienie, ale na razie 120/80 wiec jestem spokojna, natomiast zaczynaja mi puchnac stopy po południu, ale tez pewnie przez upały.

Ja tez mialam wysokie cisnienie i przez to rozwiazanie ciazy miesiac przed terminem, teraz lekarz mowi, ze to sie powtórzy, wiec czesto mierze cisnienie, ale na razie 120/80 wiec jestem spokojna, natomiast zaczynaja mi puchnac stopy po południu, ale tez pewnie przez upały.
Mi też w upały puchną stopy , akurat teraz tragedii nie ma, ale rok temu jak byłam na finiszu z synkiem to wyglądałam jak OGR!

reklama
Do góry