o której powinnaś mieć wynik bety?Nie odbieram. Czekam az w necie na stronie invicty beda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też dziś byłam na becie, wynik odbiorę dopiero po pracy, normalnie cała dygam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o której powinnaś mieć wynik bety?Nie odbieram. Czekam az w necie na stronie invicty beda.
Z innej beczki...wsiadanie na motor w naszym stanie to chyba głupi pomysł...?do 4tygodnia jeździłam (bo ciąży nie miałam potwierdzonej) a teraz kusi mnie a z drugiej strony się boję...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
napewno bedzie dobrze, krwawienia nie koniecznie oznaczaja cos złego. A co do rodzinki to powiedz, zeby sie nie interesowali tym co robicie w lozku bo nie wypada i tyle tematu bedzie, nas tez meczyli o 1sze dziecko, a pozniej rok wałkowania kiedy drugie, juz zaczełam unikac rodziny, zeby tylko sie przestali pytac.Najgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
Rodziną się nie przejmuj...przecież to nie oni mają wychowywać tylko wy więc nie rozumiem po co w ogóle się wtrącają. Nasz też pytali żeby synek sam nie był i tak dalej...normalnie już dosyć miałam i powiedziałam w końcu, że jak przyjdzie czas i jak bóg da to będzie a jak nie to nie będzie i tyle. No i gadki ucichły, także wiesz rodzina to rodzina, najważniejsi jesteście teraz Wy a nie oni i ich wywodyNajgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
Hej, witamy! I daj znać po wizycie.cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.
Betę badałam przyrastała ładnie, w poniedziałek było 18600.
A o mnie- mam 31 lat, to moje pierwsze dziecko![]()
Monika nic sie nie przejmuj. U mnie tez jest ciaza młodsza o tydzień i dwa dni. Dziś zaczynam 8 tydzień. Wiec glowa do góry , uśmiechnij się [emoji6]cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.
To u mnie było na odwrót. Myśleli, że jeszcze dwa lata poczekamy. Za to jak oznamiłam, że w ciąży mama się nie cieszyła... bo do 3 msc moge poronić. Jak powiedziałam, że ide do gina ( 5tydz) to mi powiedziała, że mam czakać do 3 msc... po cp wcześniej iść i się stresować i przeżywać. Mama kiedyś poroniła w 10 tyg.Najgorsze jest to ze w sierpniu jedziemy na wesele. Jestesmy 2 lata po slubie i juz slysze te pytania... Czy myslimy o dzieciach...
cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.