reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziekuje za przyjęcie dziewczyny! oświećcie mnie jeszcze jak się robi wielocytowanie?

Gdzies słyszałam taka tezę, ze jak jest beta powyżej 1000 to serducho juz widac. U mnie ta teoria sie sprawdzila. Przy becie ponad 300 nie bylo, a później 1600 i serduszko pukalo :-)

ja byłam na usg z beta ponad 4000 i był tylko pęcherzyk. A ten 1000 to chyba mowa o pecherzyku? ja się z taką opinia spotkałam, ze powyżej 1000 widac pecherzyk.

szybciutko miałaś serduszko, fajnie :)

reklama
Gdzies słyszałam taka tezę, ze jak jest beta powyżej 1000 to serducho juz widac. U mnie ta teoria sie sprawdzila. Przy becie ponad 300 nie bylo, a później 1600 i serduszko pukalo :-)

Po samym poziomie nie można wnioskować, bo przedziały na dany tydzień są bardzo szerokie. Ja np. mam betę ponad 6000, a to dopiero 5t2d i zarodek dopiero się formuje, a o serduszku nie może być mowy. Każdy przypadek jest indywidualny, jak wiemy:)

Ja dzis juz byłam po zakupy, zrobiłam badanie progesteronu, byłam z córka na lodach i na placu zabaw a i z pieskiem na spacerki i rano zrobiłam porządek w lodowce :) a dopiero 12 [emoji15]

74709jcg0i411sm0.png
Widać, że mamusia w domu to prawdziwy SKARB :)

Ja dzis juz byłam po zakupy, zrobiłam badanie progesteronu, byłam z córka na lodach i na placu zabaw a i z pieskiem na spacerki i rano zrobiłam porządek w lodowce :) a dopiero 12 [emoji15]

74709jcg0i411sm0.png
Ja już nie mogę się doczekać kiedy też będę na zwolnieniu. Od razu życie łatwiejsze :) miłego dnia

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje za przyjęcie dziewczyny! oświećcie mnie jeszcze jak się robi wielocytowanie?

ja byłam na usg z beta ponad 4000 i był tylko pęcherzyk. A ten 1000 to chyba mowa o pecherzyku? ja się z taką opinia spotkałam, ze powyżej 1000 widac pecherzyk.

szybciutko miałaś serduszko, fajnie :)
Dziewczyny, Wy macie racje ten 1000 to pęcherzyka dotyczyl. 14 lat temu jak bylam w ciąży w ogóle sie nie mowilo o żadnej becie i człowiek byl troche spokojniejszy

u mnie przy becie ponad 3 tys nie było widac serduszka, a jak było widac to juz nie robiłam bety.
tez bym chetnie poszła na zwolnienie, ale u mnie takiej szansy nie ma :( a szkoda, chetnie bym posiadziała w domu, okropnie mnie mdli i z kazdym dniem coraz ciezej mi przez to wysiedziec w pracy

reklama
Do góry