reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzol bądź dobrej myśli i napisz koniecznie jaki wynik! Mnie piersi w ogóle nie bolą (tylko trochę sutki przy karmieniu) , mdłości żadnych tfutfutfu! Także ja objawów nie mam oprócz braku @ a w ciąży jestem. Pamiętaj że to wszystko się zmienia także jeden dzień jest wszystko ok a na następny myślisz że umierasz przez objawy ciążowe;)

reklama
cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.
Betę badałam przyrastała ładnie, w poniedziałek było 18600.

A o mnie- mam 31 lat, to moje pierwsze dziecko :)

cześć dziewczyny! przebrnęłam przez wątek własciwie cały i nieśmiało dołączam, choc nie wiem czy nie za wcześniej.
Jestem po pierwszej wizycie w 5t5d niestety był tylko pęcherzyk 8mm, lekarz stwierdził, ze ciąża młodsza o tydzień. Od tego czasu jestem zestresowana okropnie, dzisiaj mam kolejna wizytę w 6t5d i bardzo się boję, że nie zobaczę zarodka i serduszka.

gratulacje i 3mam kciuki :)

Anita cycki do przodu, nie nakrecaj się jedną z drugą! Dżoł czyli czekasz do jutra?

Nie wiem czy czytalyscie jeden z moich postów gdy myślałam że jestem o 3 tygodnie w młodszej ciąży bo w 23 dniu cyklu najpierw dostałam żywe krwawienie A później jakby okres który trwał 10 dni. A już wtedy byłam w ciąży.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak beta bedzie ok to poczekam do jutra. A jak nie to po pracy pojade na ip, albo zadzwonie do gin czy przyjmie mnie prywatnie ( bo w domu ma tez gabinet), bo on mi moze chociaz zleci jakies badania a na ip to obejza i wypuszcza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł zadnych badań poza sprawdzeniem szyjki i usg Ci nie zlecą, bo nie ma takich (poza betą ofc), a progesteron się w PL daje zwykle na wszelki wypadek bez badań. O której betę odbierasz?

reklama

Gratuluję i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

Do góry