reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Witamy evee, dopisz się proszę do naszej tabelki która jest kilka stron wcześniej:)

Coraz więcej nas dziewczyny:)

reklama
Hej! Na razie wygląda na to, że będę marcówką 2017. Wczoraj zrobiłam Pink test i wyszła słaba kreseczka. Dzisiaj rano podobnie. Pojechałam na betę i wynik 61,6. W piątek powtórzę betę, ale mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ostatnią miesiączkę miałam 27.05., ale ewidentnie owu mi się przesunęła, bo mało plusików było, raptem 3... :p W 11, 21 i 24 dniu cyklu, więc generalnie cykl był spisany na straty... :p
Mam 4-letnią córeczkę Liliankę. :)

Eveee, to na bank bedzie dziewczynka! Myśle ze tego 11 dc to był ten strzał a owu była kilka dni pózniej :)

Gratulacje jeszcze raz! :) mam nadzieje ze za tydzien bede mogła tez dołączyć :)

reklama
Do góry