salatkaOwocowa
Fanka BB :)
No to dzialajcie jak pozwolil a czujesz sie psychicznie gotowa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dzialajcie jak pozwolil a czujesz sie psychicznie gotowa?
Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczachMyślę że tak chociaż jak zobaczę dwie kreski to wtedy się okaże. Być może oprócz bezgranicznej radości, poczuje strach, ale się nie dam
Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczach
Strasznie bym chciała.... Mnie dzis mecza bole podbrzusza i jakoś klucia ciągle po bokach. Do tego zgaga bol głowy. A dowiem sie dopiero jutro bo apteki pod nosem nie mam... Gdybym mieszkala w mieście to juz dzis bym test zrobilaNo oczywiscie, że tak, trzeba myśleć pozytywnie. Zawsze będzie się myśleć o tym co się stało, ale trzeba też myśleć, że już nigdy to się nie powtórzy.
My się tak tu na Marcowkach zadamawiamy, że może rzeczywiście zostaniemy tu na jakieś kolejne 8 miesięcy haha
Trzymam kciuki żeby się udalo dam jutro znać. Mam nadzieje ze dobra wiadomość przekaze... Boje się rozczarowania.Mnie po zabiegu brzuch pobolewal tydzień, półtora, później nawet nie wiedziałam, że się @ zbliża.
Jak nie dostanę do soboty @ to testuje
Daj znać co tam wyszło u Ciebie