reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Myślę że tak :) chociaż jak zobaczę dwie kreski to wtedy się okaże. Być może oprócz bezgranicznej radości, poczuje strach, ale się nie dam :)
Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczach:)

Prawdopodobnie tak będzie. Przynajmniej ja tak miałam. Ale nie wiem skąd i dlaczego wiedziałam ze w tej drugiej szczęśliwej ciąży będzie wszystko dobrze. Ale strach do konca ciąży byl ze mną... Napewno nie można sie dać i myśleć o złych rzeczach:)

No oczywiscie, że tak, trzeba myśleć pozytywnie. Zawsze będzie się myśleć o tym co się stało, ale trzeba też myśleć, że już nigdy to się nie powtórzy.
My się tak tu na Marcowkach zadamawiamy, że może rzeczywiście zostaniemy tu na jakieś kolejne 8 miesięcy haha :D

No oczywiscie, że tak, trzeba myśleć pozytywnie. Zawsze będzie się myśleć o tym co się stało, ale trzeba też myśleć, że już nigdy to się nie powtórzy.
My się tak tu na Marcowkach zadamawiamy, że może rzeczywiście zostaniemy tu na jakieś kolejne 8 miesięcy haha :D
Strasznie bym chciała.... Mnie dzis mecza bole podbrzusza i jakoś klucia ciągle po bokach. Do tego zgaga bol głowy. A dowiem sie dopiero jutro bo apteki pod nosem nie mam... Gdybym mieszkala w mieście to juz dzis bym test zrobila:)

Mnie po zabiegu brzuch pobolewal tydzień, półtora, później nawet nie wiedziałam, że się @ zbliża.
Jak nie dostanę do soboty @ to testuje :)
Daj znać co tam wyszło u Ciebie :)

reklama
Hej! Na razie wygląda na to, że będę marcówką 2017. Wczoraj zrobiłam Pink test i wyszła słaba kreseczka. Dzisiaj rano podobnie. Pojechałam na betę i wynik 61,6. W piątek powtórzę betę, ale mam ogromną nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Ostatnią miesiączkę miałam 27.05., ale ewidentnie owu mi się przesunęła, bo mało plusików było, raptem 3... :p W 11, 21 i 24 dniu cyklu, więc generalnie cykl był spisany na straty... :p
Mam 4-letnią córeczkę Liliankę. :)

Do góry