To jeszcze ja, Izuś85, 31, Om 28.05, termin 04.03.2017, 1Wklejam zaktualizowaną tabelkę, proszę o informacje z ilością dzieci, wiadomo- na płeć przyjdzie czas
Zobacz załącznik 761894
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze ja, Izuś85, 31, Om 28.05, termin 04.03.2017, 1Wklejam zaktualizowaną tabelkę, proszę o informacje z ilością dzieci, wiadomo- na płeć przyjdzie czas
Zobacz załącznik 761894
Trzymam kciuki żeby się udalo dam jutro znać. Mam nadzieje ze dobra wiadomość przekaze... Boje się rozczarowania.
ja tez nie. Beta z wtorku to 1,34I jak tam będziesz marcoweczka czy nie? Ja na pewno nie, beta z dziś 0,78
i może skąd jesteśmy ?Myślałam jeszcze o dodaniu do tabelki rubryki o ilości ciąż do tej pory i ile dzieci mamy i w jakim wieku. Co o tym myślicie?
Wklejam zaktualizowaną tabelkę, proszę o informacje z ilością dzieci, wiadomo- na płeć przyjdzie czas
Zobacz załącznik 761894