reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Sałatka a czułaś jakieś objawy przy tym pustym jaju? To była twoja pierwsza ciąża?

Agnesis ja w 1 ciąży dowiedziałam się też w 8 tyg że serduszko nie bije i w 11 tyg doszło do poronienia. To było w maju 2015, w sierpniu 2015 ponownie zaszłam i teraz mam moją małą 13-miesięczna "tęczową" coreczkę:)

Sałatka a czułaś jakieś objawy przy tym pustym jaju? To była twoja pierwsza ciąża?

Agnesis ja w 1 ciąży dowiedziałam się też w 8 tyg że serduszko nie bije i w 11 tyg doszło do poronienia. To było w maju 2015, w sierpniu 2015 ponownie zaszłam i teraz mam moją małą 13-miesięczna "tęczową" coreczkę:)

Bardzo by chciała do września zajść, ale co z tego będzie to się okaże ;)

Tak wszystkie objawy ciazowe mialam. Po tym poznalam ze w ciazy jestem no okres to u mnie niewiadomo kiedy przyjdzie to moja 3 ciaza byla. Pierwsza poroniona w 19 tyg, z drugiej urodzilam sliczna zdrowa coreczke. A trzecie to jajo

Uda się na pewno i mi i Tobie :)
A od razu dostałaś pozwolenie na starania? U mnie okres przyszedł jakoś po 25 dniach od zabiegu, ale był skąpy, większość brązowe plamienia, 3 dni słabego krwawienia. Od jutra do niedzieli czekam na @. Czuję już tą małpę w kościach :)

Uda się na pewno i mi i Tobie :)
A od razu dostałaś pozwolenie na starania? U mnie okres przyszedł jakoś po 25 dniach od zabiegu, ale był skąpy, większość brązowe plamienia, 3 dni słabego krwawienia. Od jutra do niedzieli czekam na @. Czuję już tą małpę w kościach :)
Nie dostalam jak narazie...:) lekarz dopiero 11 lipca

reklama
Do góry