reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

1467268380-1d1mld.jpeg
a o to moj pozytyw:-) 26dc

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola_Fasola terminu dokładnego jeszcze nie znam. 28 maja miałam ostatnią miesiączkę i 21 czerwca wybierałam się do ginekologa na zwykłą wizytę kontrolną ale coś mnie tknęło i dzień wcześniej czyli 20 czerwca zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreseczki :) na drugi dzień u ginekologa jeszcze nie było nic widać bo nie minęły nawet 4 tygodnie od ostatniej miesiączki ale ginekolog powiedział, że jemu tam wszystko wygląda na ciąże i dla pewności mam iść na drugi dzień na betę ... no i beta wyszła 268,3 :) Teraz mój lekarz jest na urlopie więc jestem zapisana na 7 lipca żeby potwierdzić wszystko na usg :) wg moich obliczeń to termin będzie na pierwszy tydzień marca :)

evee zgadza się jestem grudniówką 2012 :) teraz mój syn leży w domu z ospą więc jestem dodatkowo przerażona, bo ospa jest podobno w ciąży bardzo niebezpieczna ... ja już ospę miałam w dzieciństwie mimo to się martwię :(

20160620_073521.jpg ten test z 20 czerwca - 24 dzień cyklu

20160621_131038.jpg a te dwa 23 czerwiec - 27 dzień cyklu

Załączniki

• 20160620_073521.jpg
    20160620_073521.jpg
    369,1 KB · Wyświetleń: 134
  • 20160621_131038.jpg
    20160621_131038.jpg
    355,2 KB · Wyświetleń: 117
Cluue witamy:) dopisz się proszę do tabelki która jest kilka stron wcześniej.

Sałatka i jak? Będziesz marcową mamusią? :)

Mamusie pomyślałam, że zrobię wykres naszych marcowych mamusiek :) Wydaje mi się że będzie przejrzyściej wyglądać, będę systematycznie dodawać nowe mamusie a jak już będziemy mieć własną Marcową grupę tam do góry i będziemy mieć już komplet mamusiek marcowych to dodam w osobnym wątku tą pełną listę mamusiową .... co myślicie ? :)
wykres marcówki.png

Załączniki

• wykres marcówki.png
    wykres marcówki.png
    2,9 KB · Wyświetleń: 524
Myślałam jeszcze o dodaniu do tabelki rubryki o ilości ciąż do tej pory i ile dzieci mamy i w jakim wieku. Co o tym myślicie?

Dziewczyny jestem otwarta na propozycje, siedzę w domu więc mogę się tym zająć :)
Jeśli kogoś pominęłam to dajcie znać, zaraz uzupełnię :)

Nick.............. om............... wiek............... termin.............

Ppo.......... 26maja............. 29lat......... 6 marca...........

Ola_fasola...... 1 czerwca.........
31 lat.......... 8 marca........

Misia93........... 26 maja.........
23 lata........... 1 marca.......

Kuchcikowa1......22 maja..........
20 lat............. 1 marca.......

Cluue trzymaj początek tabelki:)

reklama
Wklejam zaktualizowaną tabelkę, proszę o informacje z ilością dzieci, wiadomo- na płeć przyjdzie czas :D

wykres 3.png

Załączniki

• wykres 3.png
    wykres 3.png
    3,7 KB · Wyświetleń: 553
Do góry