reklama
Cluue
serca mam dwa :)
Ola_Fasola terminu dokładnego jeszcze nie znam. 28 maja miałam ostatnią miesiączkę i 21 czerwca wybierałam się do ginekologa na zwykłą wizytę kontrolną ale coś mnie tknęło i dzień wcześniej czyli 20 czerwca zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreseczki na drugi dzień u ginekologa jeszcze nie było nic widać bo nie minęły nawet 4 tygodnie od ostatniej miesiączki ale ginekolog powiedział, że jemu tam wszystko wygląda na ciąże i dla pewności mam iść na drugi dzień na betę ... no i beta wyszła 268,3 Teraz mój lekarz jest na urlopie więc jestem zapisana na 7 lipca żeby potwierdzić wszystko na usg wg moich obliczeń to termin będzie na pierwszy tydzień marca
evee zgadza się jestem grudniówką 2012 teraz mój syn leży w domu z ospą więc jestem dodatkowo przerażona, bo ospa jest podobno w ciąży bardzo niebezpieczna ... ja już ospę miałam w dzieciństwie mimo to się martwię
evee zgadza się jestem grudniówką 2012 teraz mój syn leży w domu z ospą więc jestem dodatkowo przerażona, bo ospa jest podobno w ciąży bardzo niebezpieczna ... ja już ospę miałam w dzieciństwie mimo to się martwię
Cluue
serca mam dwa :)
Mamusie pomyślałam, że zrobię wykres naszych marcowych mamusiek Wydaje mi się że będzie przejrzyściej wyglądać, będę systematycznie dodawać nowe mamusie a jak już będziemy mieć własną Marcową grupę tam do góry i będziemy mieć już komplet mamusiek marcowych to dodam w osobnym wątku tą pełną listę mamusiową .... co myślicie ?
Załączniki
Nick.............. om............... wiek............... termin.............
Ppo.......... 26maja............. 29lat......... 6 marca...........
Ola_fasola...... 1 czerwca.........
31 lat.......... 8 marca........
Misia93........... 26 maja.........
23 lata........... 1 marca.......
Kuchcikowa1......22 maja..........
20 lat............. 1 marca.......
Cluue trzymaj początek tabelki
Ppo.......... 26maja............. 29lat......... 6 marca...........
Ola_fasola...... 1 czerwca.........
31 lat.......... 8 marca........
Misia93........... 26 maja.........
23 lata........... 1 marca.......
Kuchcikowa1......22 maja..........
20 lat............. 1 marca.......
Cluue trzymaj początek tabelki
reklama