reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

1467268380-1d1mld.jpeg
a o to moj pozytyw:-) 26dc

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola_Fasola terminu dokładnego jeszcze nie znam. 28 maja miałam ostatnią miesiączkę i 21 czerwca wybierałam się do ginekologa na zwykłą wizytę kontrolną ale coś mnie tknęło i dzień wcześniej czyli 20 czerwca zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreseczki :) na drugi dzień u ginekologa jeszcze nie było nic widać bo nie minęły nawet 4 tygodnie od ostatniej miesiączki ale ginekolog powiedział, że jemu tam wszystko wygląda na ciąże i dla pewności mam iść na drugi dzień na betę ... no i beta wyszła 268,3 :) Teraz mój lekarz jest na urlopie więc jestem zapisana na 7 lipca żeby potwierdzić wszystko na usg :) wg moich obliczeń to termin będzie na pierwszy tydzień marca :)

evee zgadza się jestem grudniówką 2012 :) teraz mój syn leży w domu z ospą więc jestem dodatkowo przerażona, bo ospa jest podobno w ciąży bardzo niebezpieczna ... ja już ospę miałam w dzieciństwie mimo to się martwię :(

20160620_073521.jpg ten test z 20 czerwca - 24 dzień cyklu

20160621_131038.jpg a te dwa 23 czerwiec - 27 dzień cyklu

Załączniki

• 20160620_073521.jpg
    20160620_073521.jpg
    369,1 KB · Wyświetleń: 139
  • 20160621_131038.jpg
    20160621_131038.jpg
    355,2 KB · Wyświetleń: 121
Cluue witamy:) dopisz się proszę do tabelki która jest kilka stron wcześniej.

Sałatka i jak? Będziesz marcową mamusią? :)

Mamusie pomyślałam, że zrobię wykres naszych marcowych mamusiek :) Wydaje mi się że będzie przejrzyściej wyglądać, będę systematycznie dodawać nowe mamusie a jak już będziemy mieć własną Marcową grupę tam do góry i będziemy mieć już komplet mamusiek marcowych to dodam w osobnym wątku tą pełną listę mamusiową .... co myślicie ? :)
wykres marcówki.png

Załączniki

• wykres marcówki.png
    wykres marcówki.png
    2,9 KB · Wyświetleń: 529
Myślałam jeszcze o dodaniu do tabelki rubryki o ilości ciąż do tej pory i ile dzieci mamy i w jakim wieku. Co o tym myślicie?

Dziewczyny jestem otwarta na propozycje, siedzę w domu więc mogę się tym zająć :)
Jeśli kogoś pominęłam to dajcie znać, zaraz uzupełnię :)

Nick.............. om............... wiek............... termin.............

Ppo.......... 26maja............. 29lat......... 6 marca...........

Ola_fasola...... 1 czerwca.........
31 lat.......... 8 marca........

Misia93........... 26 maja.........
23 lata........... 1 marca.......

Kuchcikowa1......22 maja..........
20 lat............. 1 marca.......

Cluue trzymaj początek tabelki:)

reklama
Wklejam zaktualizowaną tabelkę, proszę o informacje z ilością dzieci, wiadomo- na płeć przyjdzie czas :D

wykres 3.png

Załączniki

• wykres 3.png
    wykres 3.png
    3,7 KB · Wyświetleń: 559
Do góry