reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej dziewczyny! Sa tu jakieś młode mamusie? ;) Sama mam dopiero 17 lat, na trzech rożnych testach 2 kreski :D według OM termin wychodzi mi na 16 marca, ale dzis sie wszystko okaże bo idę do giną ;)

reklama
Wszystkim nowym dziewczynom gratuluję serduszek. Dżol, Eliza cały czas trzymam kciuki aby wszystko było ok. My kolejna wizytę mamy 4 sierpnia. Też już dostałam pełno badań do zrobienia. U mnie na szczęście jest mniejszy apetyt niż w pierwszej ciazy(wtedy było 30 plus) z czego 10 zostało. I jakoś nie mam ochoty powtórzyć tego wyniku. U nas między dziećmi będzie różnica 3lata bez 3 miesięcy. Ale rocznikowo 3 lata.

reklama
Hej dziewczyny
Gratulacje dla serduszek malych!! :)
U nas bedzie róznica ok. 3 lata, chcielismy mniejsza, bo staralismy sie juz od roku, no ale tak wyszło jak wyszło, teraz sie ciesze, bo jeszcze w miedzyczasie sie przeprowadzalismy i z niemowlakiem czy w 9 miesiacu ciazy bym tego nie ogarneła, a poza tym synek jest coraz bardziej samodzielny i licze, ze moze nawet troszke mi pomoże przy niemowlaczku (potrzyma butelke, poda smoczka)
1512 ojj to bardzo szybciutko zostaniesz mamą :)

Do góry