Asica66
Fanka BB :)
Ja będę miała ale niecałe 3 lata córka w czerwcu skończyła 2 latkaCzy jest tu jakaś mama która będzie mieć mała różnice wieku między dziećmi? Tzn taką do 2 lat?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę miała ale niecałe 3 lata córka w czerwcu skończyła 2 latkaCzy jest tu jakaś mama która będzie mieć mała różnice wieku między dziećmi? Tzn taką do 2 lat?
A mój synek jest z października 2014MoniaKari, o to fajnie będziemy na tym samym etapie![]()
Jesteśmy w podobnym wiekuNo u mnie będzie 14 lat różnicy :-) mysle, ze syn mi dużo pomoże. 1512 witamy Cię, jestem prawie 2x starsza od Ciebie!!! Bosz...normalnie muzeum ze mnie :-) Pierwszego syna urodzilam w wieku 20 lat, czyli tez bylam bardzo mlodziutka, a teraz wyglądamy jak brat z siostrą. Na pewno jakos Ci się wszystko ułoży, powodzenia...
Wczoraj jak czekałam miedzy usg i wizyta byłam w galerii i weszłam do Smyka na niemowlaki. Mam dwa pytania - jak to możliwe, że ludzie są tacy malutcy? I do czego służy połowa z tych gadżetów? [emoji86][emoji85][emoji87]
U mnie identyczna różnica wieku będzieWszystkim nowym dziewczynom gratuluję serduszek. Dżol, Eliza cały czas trzymam kciuki aby wszystko było ok. My kolejna wizytę mamy 4 sierpnia. Też już dostałam pełno badań do zrobienia. U mnie na szczęście jest mniejszy apetyt niż w pierwszej ciazy(wtedy było 30 plus) z czego 10 zostało. I jakoś nie mam ochoty powtórzyć tego wyniku. U nas między dziećmi będzie różnica 3lata bez 3 miesięcy. Ale rocznikowo 3 lata.
Hej
Leuksypida, a to z jakiego miesiąca masz dzieciaczka bo ja mam córeczkę z maja 2014
1512, noo to gratuluję a Twoja mama wie?![]()