reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No u mnie będzie 14 lat różnicy :-) mysle, ze syn mi dużo pomoże. 1512 witamy Cię, jestem prawie 2x starsza od Ciebie!!! Bosz...normalnie muzeum ze mnie :-) Pierwszego syna urodzilam w wieku 20 lat, czyli tez bylam bardzo mlodziutka, a teraz wyglądamy jak brat z siostrą. Na pewno jakos Ci się wszystko ułoży, powodzenia...

Wczoraj jak czekałam miedzy usg i wizyta byłam w galerii i weszłam do Smyka na niemowlaki. Mam dwa pytania - jak to możliwe, że ludzie są tacy malutcy? I do czego służy połowa z tych gadżetów? [emoji86][emoji85][emoji87]

No u mnie będzie 14 lat różnicy :-) mysle, ze syn mi dużo pomoże. 1512 witamy Cię, jestem prawie 2x starsza od Ciebie!!! Bosz...normalnie muzeum ze mnie :-) Pierwszego syna urodzilam w wieku 20 lat, czyli tez bylam bardzo mlodziutka, a teraz wyglądamy jak brat z siostrą. Na pewno jakos Ci się wszystko ułoży, powodzenia...
Jesteśmy w podobnym wieku ;) ale moja córka ma 9 lat a syn 5mcy

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj jak czekałam miedzy usg i wizyta byłam w galerii i weszłam do Smyka na niemowlaki. Mam dwa pytania - jak to możliwe, że ludzie są tacy malutcy? I do czego służy połowa z tych gadżetów? [emoji86][emoji85][emoji87]

ostatnio kupowalam ciuszki dla syna i poszlam na dział niemowlecy i tez wlasnie ogladałam ten rozmiar 56- i mysle, o matko to niemozliwe, ze dziecko jest takie małe, a mój młody nosił rozmiar 50 po urodzeniu!! ciuszki jak dla małej lalki :)

Wszystkim nowym dziewczynom gratuluję serduszek. Dżol, Eliza cały czas trzymam kciuki aby wszystko było ok. My kolejna wizytę mamy 4 sierpnia. Też już dostałam pełno badań do zrobienia. U mnie na szczęście jest mniejszy apetyt niż w pierwszej ciazy(wtedy było 30 plus) z czego 10 zostało. I jakoś nie mam ochoty powtórzyć tego wyniku. U nas między dziećmi będzie różnica 3lata bez 3 miesięcy. Ale rocznikowo 3 lata.
U mnie identyczna różnica wieku będzie :-D

No to trochę mam z 2014 jest :):) ciekawe jak nasze dzieci zareagują na rodzeństwo .
Mój mały teraz mówi ze chce ale do niedawna mówił ze nie o ze karim nie da zabawek !!! P.s jak u was nauka bez pampersa ? Bo my sie zabraliśmy za to 2 tyg temu . W dzień nie nosi ale na noc mu zakładam . Chociaż Kwietniowki w mojej grupie na noc nie zakładają od razu .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do ciuszków to ja duzo bede miała po synku , ale muszę dokupić tych 50 rozmiar . Bo tego mi brakowało . Karim miał 3 kg jak sie urodził i w 56 sie topił . Wózek mam , łóżeczko mam , bujaczek mam . Wszystko jest ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry