reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej dziewczyny! Sa tu jakieś młode mamusie? ;) Sama mam dopiero 17 lat, na trzech rożnych testach 2 kreski :D według OM termin wychodzi mi na 16 marca, ale dzis sie wszystko okaże bo idę do giną ;)

reklama
Wszystkim nowym dziewczynom gratuluję serduszek. Dżol, Eliza cały czas trzymam kciuki aby wszystko było ok. My kolejna wizytę mamy 4 sierpnia. Też już dostałam pełno badań do zrobienia. U mnie na szczęście jest mniejszy apetyt niż w pierwszej ciazy(wtedy było 30 plus) z czego 10 zostało. I jakoś nie mam ochoty powtórzyć tego wyniku. U nas między dziećmi będzie różnica 3lata bez 3 miesięcy. Ale rocznikowo 3 lata.

reklama
Hej dziewczyny
Gratulacje dla serduszek malych!! :)
U nas bedzie róznica ok. 3 lata, chcielismy mniejsza, bo staralismy sie juz od roku, no ale tak wyszło jak wyszło, teraz sie ciesze, bo jeszcze w miedzyczasie sie przeprowadzalismy i z niemowlakiem czy w 9 miesiacu ciazy bym tego nie ogarneła, a poza tym synek jest coraz bardziej samodzielny i licze, ze moze nawet troszke mi pomoże przy niemowlaczku (potrzyma butelke, poda smoczka)
1512 ojj to bardzo szybciutko zostaniesz mamą :)

Do góry