Carolajna32
Fanka BB :)
Ja nie karmiłam w ogóle ani raz ani drugi.Carolajna i lilija karmicie jeszcze piersią?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie karmiłam w ogóle ani raz ani drugi.Carolajna i lilija karmicie jeszcze piersią?
Ja 11:40. Będziesz szybciej spokojnaO ktorej godz? Ja przed 10 i pozniej biegusiem do pracy.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
A w którym tygodniu ciąży byłaś? Jakie wynik bety?Taaak byłam dzisiaj ale niestety serduszka jeszcze nie słyszałam na razie pecherzyk i zarodek. Ciąża młodsza niż wychodzi z cyklu jednak chyba później owulka była (przynajmniej mam taką nadzieje) za jakieś 2 tygodnie kazał przyjść. W sumie jedyne co mnie martwi to beta która tak sobie rośnie i nie wiem ale chyba w czwartek powtórzę i zobaczę jak przyrosła w stosunku do dzisiejszego wyniku![]()
No przy maluchu nie ma jak odpocząć, domyślam się. Ks dostrzegam plus większej różnicy wieku. Moja 4-letnia córka jest już samodzielna, już nawet kanapki robi! [emoji23] Bierze plastikowy nóż, pokrojony chleb i wędlinę w plasterkach. Sama posmaruje chleb i zrobi kanapkę. Nawet mnie pyta czy chcę. [emoji3] Myślę, że będzie fajną siostrą, bo bardzo chce rodzeństwo i ładnie bawi się z maluchami znajomych. Nawet prowadzi ich za rączki i mówi co wolno, a czego nie. [emoji4]eveee dziekuje :* , niby objawów brak , ale odpoczynek od dziecka jakkolwiek mocno się je kocha - wskazany.
Dzis chwaliłam się mężowi że mdłości ustały i wykrakałam, bo mdli mnie teraz strasznie :/.
tomag8 dziekuje, czekam z niecierpliwością na Twoje serduszko ! nic sie nie martw, już niebawem
madziek kopiujesz bbcode, wchodzisz w swój login u góry, wyświetli ci się strona O MNIE po lewej stronie masz ustawienia , wybierasz sygnaturę i tam wklejasz. Jeśli czegoś nie zrozumiałaś daj znać, zrobię screena
ppo , mój synek ma alergie na nabiał, większość owoców egzotycznych, jabłka, marchew, ziemniaki i kilka innych rzeczy, karmiłam go piersią 9 miesięcy, byłam na diecie. Od maja podaje mu mm, bo planowaliśmy z mężem drugie dziecko i uznaliśmy,że należy organizmowi dostarczyć brakujące/ niedobory witamin. Także od 2 miesięcy już nie karmię piersią.
Trzymam kciuki za wizytę! &&&& Bądź spokojna, z pewnością jest wszystko w porządku. [emoji4]Ja 11:40. Będziesz szybciej spokojnachyba, że uda mi się jeszcze przełożyć na czwartek.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki, ostatnio był sam pecherzyk, ale minie w piątek 2 tygodnie i bardzo bym już chciała zobaczyć serduszkoTrzymam kciuki za wizytę! &&&& Bądź spokojna, z pewnością jest wszystko w porządku. [emoji4]
Lekarz mówi że przełom 5/6 tydzień. Beta z dzisiaj 1618 ale też nie mam zbytnio do czego porównać. Sprawdzę to w czwartek i będzie cokolwiek wiadomo:-) jestem dobrej myśliA w którym tygodniu ciąży byłaś? Jakie wynik bety?
Będzie dobrze! &&&&
Eee to już na pewno będzie [emoji173][emoji4]Dzięki, ostatnio był sam pecherzyk, ale minie w piątek 2 tygodnie i bardzo bym już chciała zobaczyć serduszko
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No to kciuki za ładny przyrost bety! &&&&Lekarz mówi że przełom 5/6 tydzień. Beta z dzisiaj 1618 ale też nie mam zbytnio do czego porównać. Sprawdzę to w czwartek i będzie cokolwiek wiadomo:-) jestem dobrej myślinie ma co martwić się na zapas
Ale dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo to bardzo ważne chociaż wiadomo że każda z nas ma w sumie inna sytuację