reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Taaak byłam dzisiaj ale niestety serduszka jeszcze nie słyszałam na razie pecherzyk i zarodek. Ciąża młodsza niż wychodzi z cyklu jednak chyba później owulka była (przynajmniej mam taką nadzieje) za jakieś 2 tygodnie kazał przyjść. W sumie jedyne co mnie martwi to beta która tak sobie rośnie i nie wiem ale chyba w czwartek powtórzę i zobaczę jak przyrosła w stosunku do dzisiejszego wyniku:)
A w którym tygodniu ciąży byłaś? Jakie wynik bety?
Będzie dobrze! &&&&

eveee dziekuje :* , niby objawów brak , ale odpoczynek od dziecka jakkolwiek mocno się je kocha - wskazany ;).

Dzis chwaliłam się mężowi że mdłości ustały i wykrakałam, bo mdli mnie teraz strasznie :/.

tomag8 dziekuje, czekam z niecierpliwością na Twoje serduszko ! nic sie nie martw, już niebawem

madziek kopiujesz bbcode, wchodzisz w swój login u góry, wyświetli ci się strona O MNIE po lewej stronie masz ustawienia , wybierasz sygnaturę i tam wklejasz. Jeśli czegoś nie zrozumiałaś daj znać, zrobię screena

ppo , mój synek ma alergie na nabiał, większość owoców egzotycznych, jabłka, marchew, ziemniaki i kilka innych rzeczy, karmiłam go piersią 9 miesięcy, byłam na diecie. Od maja podaje mu mm, bo planowaliśmy z mężem drugie dziecko i uznaliśmy,że należy organizmowi dostarczyć brakujące/ niedobory witamin. Także od 2 miesięcy już nie karmię piersią.
No przy maluchu nie ma jak odpocząć, domyślam się. Ks dostrzegam plus większej różnicy wieku. Moja 4-letnia córka jest już samodzielna, już nawet kanapki robi! [emoji23] Bierze plastikowy nóż, pokrojony chleb i wędlinę w plasterkach. Sama posmaruje chleb i zrobi kanapkę. Nawet mnie pyta czy chcę. [emoji3] Myślę, że będzie fajną siostrą, bo bardzo chce rodzeństwo i ładnie bawi się z maluchami znajomych. Nawet prowadzi ich za rączki i mówi co wolno, a czego nie. [emoji4]
Z drugiej strony mała różnica wieku jest też fajna, bo jak już się wyjdzie z pieluch to luz. [emoji4]

A w którym tygodniu ciąży byłaś? Jakie wynik bety?
Będzie dobrze! &&&&
Lekarz mówi że przełom 5/6 tydzień. Beta z dzisiaj 1618 ale też nie mam zbytnio do czego porównać. Sprawdzę to w czwartek i będzie cokolwiek wiadomo:-) jestem dobrej myśli :) nie ma co martwić się na zapas

Ale dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo to bardzo ważne chociaż wiadomo że każda z nas ma w sumie inna sytuację

reklama
Lekarz mówi że przełom 5/6 tydzień. Beta z dzisiaj 1618 ale też nie mam zbytnio do czego porównać. Sprawdzę to w czwartek i będzie cokolwiek wiadomo:-) jestem dobrej myśli :) nie ma co martwić się na zapas

Ale dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo to bardzo ważne chociaż wiadomo że każda z nas ma w sumie inna sytuację
No to kciuki za ładny przyrost bety! &&&&
U mnie beta 1222 była 4 lipca. Później już nie sprawdzałam, bo przyrost był ok.

Do góry